Robert Kroes
Robert Kroes Nieuws 3 dec 2018

BrewDog komt met speciaalbier voor honden: Subwoofer IPA

Voor veel mannen en steeds meer vrouwen is een biertje drinken met je maten een van de favoriete bezigheden. Als er bier gedronken wordt kiezen mensen steeds meer voor een met zorg gebrouwen speciaalbier en niet voor massaproductie. Tot zo ver klinkt het niet verrassend, maar als jouw hond je beste maatje is, wat doe je dan? Inderdaad, een lekker craft biertje drinken met jouw viervoeter. Gezellig!

Subwoofer IPA van BrewDog: speciaalbier voor honden

De Engelse brouwerij BrewDog maakt al tijden de lekkerste craft bieren, zoals bijvoorbeeld de Punk IPA. Zoals je aan de naam al kunt zien heeft deze brouwerij niet alleen een voorliefde voor bieren, maar ook voor honden. Het idee lag dus voor de hand. Met Subwoofer IPA presenteren zij nu het eerste craft bier voor honden. Wij snappen het wel, want jij bent toch niet de enige die na een avondwandeling nog een biertje verdiend hebt?

Subwoofer IPA; craft beer for dogs.

Ever since Bracken, the original BrewDog, oversaw the first operations of our brewery back in 2007, four-legged friends have been an inspiration to us. So we decided to make a beer for them. Introducing Subwoofer IPA. The world’s first craft beer for dogs.

Natuurlijk had de brouwerij geen zin in de dierenbescherming aan de deur of een klantenboycot. Bovendien zijn het echte dierenliefhebbers. Slechte stoffen zoals alcohol en koolzuur zul je in dit craft bier dan ook niet vinden. Om het hondenbier te maken kozen de brouwmeesters namelijk voor wort. Wort is het mengsel van water en mout dat aan het begin van het brouwproces ontstaat. Bij deze wort zijn goede stoffen voor jouw viervoeter gevoegd. Je kunt hierbij denken aan probiotica en vitamine B.

Voordat je direct naar de slijter rent om een bak bier voor Bello of Bella te bestellen moeten we je even remmen. Dit bijzondere craft bier voor honden is namelijk nog niet in Nederland te verkrijgen. Natuurlijk het ideale excuus om met jouw hond naar Engeland te vertrekken voor een bezoekje aan een van de BrewDog pubs. Gaat dat je net te ver, dan kun je natuurlijk ook een paar flesjes via de webshop bestellen. Proost… ehh woef!!!

brewdog, craft beer, speciaalbier, honden, subwoofer ipa
brewdog, craft beer, speciaalbier, honden, subwoofer ipa
brewdog, craft beer, speciaalbier, honden, subwoofer ipa
brewdog, craft beer, speciaalbier, honden, subwoofer ipa

Wijn voor katten

Waar honden echte bierdrinkers blijken, drinken de eigenwijze katten van deze wereld liever wijn. En dan het liefst MosCATo, die speciaal voor ze is gemaakt.

Reageer op artikel:
BrewDog komt met speciaalbier voor honden: Subwoofer IPA
Sluiten