A. de Jong
A. de Jong Nieuws 8 okt 2018

‘Boerenkool met worst pizza’ (sorry Italië) gelanceerd door Domino’s

Hoe val je tegenwoordig op als keten? Heel simpel, met een vreemde pizza. Vorige week was het Lidl met deze Frikandel Speciaal-variant, nu gooit Domino’s boerenkool met worst op de Italiaanse lekkernij.

‘Pizza boerenkool met worst’ van Domino’s

Domino’s combineert de Italiaanse en de Nederlandse keuken, het resultaat is een ‘pizza boerenkool met rookworst’. De snack is onderdeel van de nieuwe lijn Winter Warmers. De andere varianten zijn ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. Vanaf 8 oktober zijn de winterse pizza’s verkrijgbaar bij alle vestigingen.

Tyla Robinson, chef van Domino’s en bedenker van de opmerkelijke pizza verklaart zich nader: “Na een koude winterdag, is er niks fijners dan thuis heerlijk aan tafel schuiven met een dampend bord oer Hollandse stamppot. Gemaakt volgens grootmoeders recept. Dat bracht me op het idee van de Winter Warmers. Pizza’s geïnspireerd op de oud Hollandsche keuken.” Neeeeeee precies, logisch bruggetje.

“Ik ben gaan experimenteren met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst. Maar dan op een pizza. De pizza’s zijn echt superlekker om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden. Ideaal als je even geen zin hebt om te koken.” Tyla geeft zelfs no geen variatietip: de Meatlovers Farmers d’luxe met als extra topping boerenkool. Eerlijk is eerlijk, de pizza zier er lekker uit.

De Frikandel Speciaal-variant van Lidl

Nog even over die De Frikandel Speciaal-variant van Lidl, want die is ook episch hoor. Die is vanaf 13 oktober verkrijgbaar bij Lidl en op is op. Bij zijn dus. Lees hier meer.

Reageer op artikel:
‘Boerenkool met worst pizza’ (sorry Italië) gelanceerd door Domino’s
Sluiten