3 handige VPN’s om het Amerikaanse Netflix aanbod te kijken

Er staan genoeg films, series en documentaires op Netflix Nederland. Maar soms wil je gewoon meer. En ja, de Amerikaanse aanbieder heeft nog behoorlijk wat content die je hier niet kunt zien. Wat dat betreft kan een VPN een oplossing bieden. We zetten drie geschikte op een rijtje.

Netflix hack

In principe houdt de streamingdienst niet van mensen die een VPN gebruiken om de streamingdienst het idee te geven dat zij zich ergens anders bevinden. Dus doet Netflix er alles aan om dit onmogelijk te maken. Gelukkig zijn er genoeg services waar je uit kunt kiezen. Dit zijn drie opties die je prima kunt gebruiken om het aanbod op de Amerikaanse versie te bekijken.

Netflix VPN: Express VPN

We beginnen dit overzicht met Express VPN. Met deze service heb je een stabiele en relatief hoge snelheid. Met deze service kun je het Amerikaanse aanbod niet alleen in je browser op je laptop checken, maar ook op je smartphone. Je kunt deze VPN 30 dagen lang uitproberen. Als je het niks vindt, krijg je het geld terug.

Netflix VPN

Netflix VPN: Cyberghost

Een andere optie is Cyberghost. Net als bij Express VPN biedt Cyberghost je de mogelijkheid om zowel in je app als in je browser gebruik te maken van de Netflix Amerika. Als je gebruik maakt van Cyberghost krijg je in de bijbehorende app de optie om de settings voor de Amerikaanse versie aan te zetten. Werkt (op het moment van schrijven) prima.

Netflix VPN

Netflix VPN: NordVPN

Het derde alternatief uit dit lijstje betreft NordVPN. Ook deze service richt zich speciaal op Netflix, waarvoor de service speciale servers heeft.

Netflix VPN

Geheime codes

Wil je nog meer halen uit je ‘gewone’ Netflix, check dan deze geheime codes, in totaal meer dan tweehonderd.

Reageer op artikel:
3 handige VPN’s om het Amerikaanse Netflix aanbod te kijken
Sluiten