A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 20 mrt 2019

De trailer bevestigt het: de 9e Tarantino-film wordt subliem

Gisteren werd de filmposter van Once Upon a Time in Hollywood gedeeld, vandaag de trailer. Nu weten we het zeker: de nieuwe film van Quentin Tarantino wordt een meesterlijke klassieker.

Trailer: Once Upon a Time in Hollywood

Wat opvalt in de trailer? Brad Pitt vecht met een kloon van Bruce Lee, Leonardo DiCaprio doet het dansje van John Travolta in Pulp Fiction, zwart-wit wordt afgewisseld met kleur. En aan de korte soundbites hoor je dat het met de soundtrack van de negende film van Quentin Tarantino ook wel goed zit. Het aftellen naar 26 juli 2019 is begonnen.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD Official Trailer (2019) Quentin Tarantino Movie HD

Once Upon A Time In Hollywood Official Trailer (2019) Quentin Tarantino Movie HD Subscribe for more official Trailers, TV Spots, Movie Clips, Featurettes and exclusive content!

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio sieren filmposter

Eerder zag je al deze first look met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio en deze first look met Margot Robbie. En gisteren dus de filmposter. ‘Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood’, aldus Leonardo DiCaprio op Instagram.

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

2.9m Likes, 49.8k Comments – Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on Instagram: “Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood”

Quentin Tarantino over Once Upon a Time in Hollywood

Margot Robbie speelt Sharon Tate in de nieuwe film van Quentin Tarantino, die zich afspeelt in het Hollywood van de jaren 60. Het plot speelt zich af rond de Manson Family, de sekte van psychopaat Charles Manson. Sharon Tate werd in 1969 samen met haar visite in eigen huis vermoord door leden van de Manson Family. De zaak kwam bekend te staan als de Tate Murders. Leonardo DiCaprio neemt in Once Upon a Time in Hollywood de rol van een tv-acteur op zich, Rick Dalton genaamd. Rick Dalton wordt ouder en minder succesvol, zijn leven is niet meer wat het was. Hij is de buurman van actrice Sharon Tate. En dan hebben we nog Brad Pitt, die Daltons stuntman Cliff Booth speelt.

Once Upon a Time in Hollywood is waarschijnlijk de film die het dichtst bij Pulp Fiction komt. Er zijn twee hoofdpersonages en daarnaast een groot aantal interessante en karakters en verhaallijnen”, zegt de briljante regisseur Quentin Tarantino over zijn nieuwe film.

leonardo dicaprio, margot robbie, brad pitt, once upon a time in hollywood, quentin tarantino, fotos, filmposter

De 11 eerste foto’s

Iets eerder dan de filmposter werden de onderstaande foto’s gedeeld. De film verschijnt op 26 juli 2019 in de bioscoop.

leonardo dicaprio, margot robbie, brad pitt, once upon a time in hollywood, quentin tarantino, fotos, filmposter
leonardo dicaprio, margot robbie, brad pitt, once upon a time in hollywood, quentin tarantino, fotos, filmposter

Bekijk hier de rest van de foto’s.

Reageer op artikel:
De trailer bevestigt het: de 9e Tarantino-film wordt subliem
Sluiten