A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 22 nov 2018

Once Upon a Deadpool: de grappigste superheld in een kinderfilm

Fans van Deadpool opgelet: je kunt nu eindelijk met je kinderen naar de bioscoop. Once Upon a Deadpool is de kindvriendelijke remake van Deadpool 2. De eerste trailer is gedeeld.

Opbrengsten ‘Once Upon a Deadpool’ naar goed doel

Zoals gezegd is Once Upon a Deadpool een kinderfilm. Alle scheldwoorden en schunnige grappen zijn eruit gehaald en daarnaast zijn er nieuwe scènes opgenomen. Maar het geraamte van de film bestaat uit Deadpool 2.

Once Upon A Deadpool | Official Trailer

On December 12, Deadpool 2 is back in theaters with zero F’s given To kick off the holiday season audiences of almost all ages will soon be able to enjoy the Merc with the Mouth’s reimagining of Deadpool 2 filtered through the prism of childlike innocence.

De film is in samenwerking gemaakt met Fox, dat al langer een kinderfilm van de hilarische superheld wilde maken. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds wilde hier wel aan meewerken, maar alleen als een groot gedeelte van de opbrengst naar een goede doel zou gaan. En zo geschiedt. Van ieder kaartje dat wordt verkocht, gaat een dollar naar de stichting ‘Fuck Cancer‘, dat rond deze film tijdelijk ‘Fudge Cancer’ wordt genoemd.

Een andere voorwaarde van Ryan Rynolds was dat hij in de film acteur Fred Savage mocht ontvoeren. Ook daaraan is gehoor gegeven. ‘Het enige F-woord in de film is Fred Savage’, zo luidt een van de slogans van de film. In Amerika verschijnt de film, die een kerstsausje heeft gekregen, op 12 december in de bioscoop. Wanneer de release in Nederland plaatsvindt, is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Once Upon a Deadpool: de grappigste superheld in een kinderfilm
Sluiten