Tessa Ham
Tessa Ham Netflix & Zo 26 sep 2018

Fantastic Beasts-trailer bevat schokkende onthulling voor Harry Potter-fans

De laatste trailer voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is uitgekomen en er zit een onthulling in die veel Harry Potter-fans niet zagen aankomen. Deel twee van Fantastic Beasts zal vanaf 16 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Oude bekende in trailer Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De trailer introduceert een belangrijk personage uit de Harry Potter-reeks, maar alleen niet in de vorm waarin we haar herkennen. Fans van Harry Potter zullen de naam Nagini uit duizenden herkennen: zij was de loyale slang van Lord Voldemort. In het vervolg van Fantastic Beasts krijgen we het achtergrondverhaal van Nagini te zien. Voor de eerste keer zien we de slang transformeren in een mens, gespeeld door de Zuid-Koreaanse actrice Claudia Kim.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Final Trailer

The Wizarding World you know, the story you don’t. Watch the Final Trailer for #FantasticBeasts: The Crimes of Grindelwald, in cinemas November 16. #WandsReady Website: www.warnerbros-india.com Facebook: https://www.facebook.com/WarnerBrosIndia/ Instagram: https://www.instagram.com/warnerbrosindia/ Twitter: https://twitter.com/warnerbrosindia Warner Bros. Pictures’ “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” is the second of five all new adventures in J.K.

Geweldige cast

In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zijn een hoop bekende gezichten te zien. Eddie Redmayne speelt weer de rol van Newt Scamander. Aan het einde van de trailer zien we hoe Newt zijn broer ontmoet. Ook Johnny Depp is terug als de slechte tovenaar Grindelwald. Hij blijkt te zijn ontsnapt uit de gevangenis en is bezig geweest volgers aan zich te binden. Jude Law speelt in deel twee Albus Dumbledore en Zoë Kravitz is Leta Lestrange. Claudia Kim is dus het nieuwe gezicht als Nagini.

J.K. Rowling on Twitter

Only for around twenty years. https://t.co/gZadgWVREN

De spectaculaire trailer belooft in ieder geval veel goeds. Het vervolg van Fantastic Beasts & Where To Find Them lijkt veel donkerder te zijn en meer connecties te hebben met de Harry Potter-reeks. Toch laat de trailer vooral zien dat Fantastic Beasts 2 geen bijverhaal meer is. Of dat echt zo is, zullen we over twee maanden op het grote scherm zien. Op 16 november verschijnt de film in de bioscoop. Wij kunnen niet wachten.

Laten we hopen dat Newt Scamander niet zoveel domme beslissingen maakt als Harry Potter.

Reageer op artikel:
Fantastic Beasts-trailer bevat schokkende onthulling voor Harry Potter-fans
Sluiten