A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 14 jan 2019

Watertanden: eerste trailer én datum Game of Thrones 8

Vorige week zag je al de eerste beelden, nu is de eerste trailer gedeeld van Game of Thrones seizoen 8. Ook heeft HBO de exacte datum waarop de serie in première gaat gedeeld.

Trailer Game of Thrones seizoen 8

Het moge duidelijk zijn dat de sfeer in Game of Thrones seizoen 8 verder gaat in de sfeer waar het vorige seizoen mee eindigde. De White Walkers, mét draak, komen eraan. Jon Snow, Sansa Stark en Arya komen in de eerste trailer pontificaal naar voren. In de trailer zie je ze door de graftombes onder Winterfell lopen, langs standbeelden van helden die er niet meer zijn. Althans, dat werd gedacht. Aan het einde van de gang vinden Jon, Sansa en Arya namelijk standbeelden van zichzelf. Dan waait hun fakkel uit en komt de kou hen tegemoet. Oeeeh, spannend!

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Crypts of Winterfell (HBO)

Game of Thrones returns for its final season on April 14. #ForTheThrone

Game of Thrones seizoen 8 gaat in de Verenigde Staten op 14 april in première. Een dag later, op 15 april, gaat de serie in Nederland op première. Het laatste seizoen bestaat uit zes afleveringen die een stuk langer zijn dan je gewend bent. In Nederland kun je de serie kijken via de samenwerking tussen Ziggo en HBO.

HBO in 2019

Het wordt sowieso een mooi jaartje op de Amerikaanse zender, die in Nederland vooral populair is onder Ziggo-abonnees. Je kunt nieuwe seizoenen en premières verwachten van series als Ballers, Silicon Valley, Watchmen en True Detective. Fans van Westworld zullen voor het derde seizoen moeten wachten tot 2020.

Reageer op artikel:
Watertanden: eerste trailer én datum Game of Thrones 8
Sluiten