A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 15 jan 2019

Thanos verschijnt in The Simpsons en de openingsscène is al episch

Avengers: Infinity War is een epische film, The Simpsons is een nog veel epischere tekenfilm. Als je die twee ook nog eens met elkaar combineert, dan kun je ons opvegen. Niemand minder dan Thanos verscheen in de meest recente aflevering van The Simpsons.

Thanos in The Simpsons

De grote schurk uit Avengers: Infinity War verscheen in aflevering 12 van alweer het dertigste seizoen van The Simpsons. De aflevering heet The Girl on the Bus en is gegoten in een Marvel-sausje. In de onderstaande video zie je Thanos op de bank van The Simpsons zitten. Thanos laat in de openingsscène Homer, Marge, Lisa en Bart verdwijnen, met behulp van de speen van Maggie. Alleen blijkt Maggie blijft dan ook over. Spannend!

Thanos Visits The Simpsons | Season 30 Ep. 12 | THE SIMPSONS

Thanos pays a visit to THE SIMPSONS.

Avengers-regisseurs

Anthony Russo en Joseph (Joe) Russo, samen beter bekend als de Russo Brothers die Avengers: Infinity War regisseerden, waren zo onder de indruk dat ze de scène deelden op Instagram. Alleen via hun account is de openingsscène al bijna 300 duizend keer bekeken. De volledige uitzendingen van The Simpsons, inclusief The Girl on the Bus met Thanos, bekijk je hier. Om te kijken heb je wel een VPN nodig. Met deze drie VPN’s zou het moeten lukken.

Instagram post by The Russo Brothers * Jan 15, 2019 at 2:45am UTC

124.6k Likes, 2,156 Comments – The Russo Brothers (@therussobrothers) on Instagram

Wist je trouwens dat er een echte versie van de Kwik-E-Mart is gemaakt? Daar kun je Lard Lad Donuts, Heat Lamp Hot Dogs, Buzz Cola en Duff Beer en nog veel meer lievelingsproducten van Homer en Bart kopen. Lees en bekijk hier meer.

Reageer op artikel:
Thanos verschijnt in The Simpsons en de openingsscène is al episch
Sluiten