De originele Star Wars films zijn omgezet naar tekenfilms YouTube

Als groot Star Wars fan wordt het steeds moeilijker om je kinderen kennis te laten maken met de films. Althans, je moet er steeds meer tijd voor uittrekken. Zijn je kinderen niet bereid om twee uur stil te zitten voor decennia oude films, of wil je meteen met de nieuwere films beginnen? Disney heeft de ultieme oplossing voor je: Star Wars Galaxy of Adventures.

Disney’s Star Wars Galaxy of Adventures

Dat is een nieuwe series aan geanimeerde korte films, die op YouTube gaan verschijnen. De korte films vatten de originele films op een korte en moderne wijze samen, maar met een nostalgische twist: ze gebruiken de originele dialogen en geluiden die we allemaal kennen.

Het gaat in totaal om zes shorts, die allemaal op 30 november hun debuut zullen maken. Daarmee gaat ook meteen het nieuwe Star Wars Kids YouTube-kanaal van start.

Disney Star Wars Galaxy of Adventures

“Door de jaren heen hebben zoveel van mijn vrienden mij verteld hoe ze hun kinderen kennis wilden laten maken met Star Wars, maar dat ze dachten dat hun kids nog niet klaar waren voor de films,” aldus James Waugh, VP of franchise content bij Lucasfilm. “Ze zochten naar een manier om het universum te vieren waar ze zo van houden.”

Deze nieuwe show moet een toegankelijke oplossing voor die kwestie bieden. Niet alleen om kinderen kennis te laten maken met de huidige films, maar ook als voorproefje op wat komen gaat in 2019:

“Episode IX komt in december 2019 uit, en is de conclusie van de Skywalker saga. Een lange reis van 40 jaar aan verhalen komt tot een einde. Galaxy of Adventures neemt ze mee door de grootse momenten en thema’s van de verhalen die ons hier gebracht hebben. Zo maakt een nieuwe generatie net op tijd kennis met de verhalen voor de finale.”

Wij zijn dan misschien niet het publiek waarvoor deze korte films bestemd zijn, maar toch is de eerste trailer veelbelovend. De animatie ziet er strak en uniek uit, en het gebruiken van de originele audio is een briljante zet. Het wordt interessant om te ontdekken hoe Disney met de grimmigere momenten uit de franchise om gaat.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want op 30 november kun je al beginnen met bingen!

Official Trailer | Star Wars Galaxy of Adventures

Join Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Yoda, Princess Leia, Darth Vader, and more in Star Wars Galaxy of Adventures, a new series of animated shorts celebrating the galaxy far, far away! Visit Star Wars Kids at http://www.starwarskids.com Subscribe to Star Wars Kids on YouTube at http://www.youtube.com/starwarskids

Reageer op artikel:
De originele Star Wars films zijn omgezet naar tekenfilms YouTube
Sluiten