A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 12 apr 2019

Hilarisch: Game of Thrones-cast spelt Daenerys Targaryen

Al bijna tien jaar hebben ze dag in dag uit met Daenerys Targaryen te maken, maar hoe spel je die vermaledijde naam? Nou, aan de cast van Game of Thrones hoef je dat niet te vragen.

Game of Thrones-cast spelt Daenerys Targaryen

Er wordt zoveel voorbeschouwd op seizoen 8 van Game of Thrones, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We pikken er de leuke dingen voor je uit en laten de complottheorieën links liggen. Nu aandacht voor een hilarische video van Los Angeles Times, dat de cast van Game of Thrones in een interview vroeg om de naam Daenerys Targaryen te spellen. Onder hen ook Carice van Houten (Melisandre), het resultaat is hilarisch.

LAT Entertainment on Twitter

Can cast members of #GameOfThrones spell Daenerys Targaryen? We asked and… it’s not pretty. https://t.co/T3sNG1q5GD https://t.co/qA42iO65sx

Acteur Jacob Anderson (Grey Worm) reageert in de video direct met ‘nope!’. Geen beginnen aan. Maar uiteindelijk zit hij wel het meest dichtbij. Hij is heeft de voornaam goed en dat blijkt al heel wat. Conleth Hill (Lord Varys) probeert het niet eens.

Interviews met de cast over seizoen 8

De cast is behoorlijk emotioneel en geschokt over het einde van Game of Thrones seizoen 8. Na de onthullingen van Kit Harington (Jon Snow), Maisie Williams (Arya Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Sophie Turner (Sansa Stark) willen we maar één ding: de tijd vooruit spoelen naar 15 april 2019, de datum waarop Game of Thrones seizoen 8 in première gaat. Lees de uitspraken en interviews van de castleden hier.

Trailer

Vorige maand werd de officiële trailer van Game of Thrones seizoen 8 gedeeld. Die is inmiddels 55 miljoen keer bekeken. Ja, de wereld heeft er zin in. Nog een paar nachtjes slapen, beste mensen.

Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

The trailer is here. #GameofThrones The Final Season begins April 14 on HBO.

Ben jij een Daenerys Targaryen of meer een Jon Snow? Check in deze quiz welk Game of Thrones-karakter jij bent op basis van d jouw levensbehoeften.

Reageer op artikel:
Hilarisch: Game of Thrones-cast spelt Daenerys Targaryen
Sluiten