A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 15 mrt 2019

Remake trailer ‘Fresh Prince of Bel-Air’ vraagt om volledige film

Er is een remake trailer verschenen van The Fresh Prince of Bel-Air, de serie die een doorbraak betekende voor Will Smith. En ja, nu willen we meer: een volledige film of serie.

Remake trailer Fresh Prince of Bel-Air

De trailer is gemaakt door Morgan Cooper van Sun Squared Media. ‘Hoe zou het eruit zoen als Will Smith in deze tijd The Fresh Prince of Bel-Air maakte?’, vraagt Cooper zich onder zijn video op YouTube af. ‘Dit is het verhaal over een jongen uit Philadelphia wiens leven op de kop komt te staan… In 2019.’ Bekijk hieronder de trailer, die een andere sfeer heeft dan de comedy-serie die je gewend bent en geen rappende Will Smith laat zien. Het lijkt meer op een coming of age drama. Hoe dan ook: we willen meer.

Bel-Air (2019) | Official Trailer (4K)

What would happen if Will Smith made The Fresh Prince today? Bel-Air, a story of a kid from Philly whose life got turned upside-down… in 2019. A fan made film. Starring Jerry Madison as Will Smith (https://www.instagram.com/jerrymadisonjr/) Director | Cinematographer | Writer: Morgan Cooper (https://www.instagram.com/cooperfilms/, https://twitter.com/morgancooperdp) Featuring the song Déjà Vu Ft.

De doorbraak van Will Smith in de jaren 90

The Fresh Prince of Bel-Air is een televisiekomedie die in de Verenigde Staten tussen 1990 en 1996 op NBC te zien was. In Nederland was de serie voor het eerst te zien in 1991 als De Prins van Bel-Air bij RTL4. Het was Will Smith zijn eerste grote rol.

In de rap aan het begin van iedere aflevering vertelt Will Smith hoe hij bij zijn oom en tante is komen te wonen: hij groeide op in Philadelphia, en nadat hij in een gevecht was beland, stuurde zijn moeder hem naar haar zusters familie, de familie Banks, in Bel-Air, een welgestelde buurt in Los Angeles. Hier brengt hij een verandering teweeg in het leven van zijn rijke, pretentieuze familieleden.

The Fresh Prince Of Bel Air Theme Song (Full)

This was the first episode. I don’t own anything.

Morgan Cooper deelde zijn trailer op Twitter en dat leverde een tsunami aan reacties op. Duidelijk: de remake van The Fresh Prince of Bel-Air moet er komen, of het nou om een film of serie gaat.

alex munguia on Twitter

@morgancooperdp @tldtoday @kustoo @BeleafMel @easymccoy @madebyutah @txyxuxs This is brilliant https://t.co/DofsE1F0SV

Check ook deze 13 hilarische filmposter-remakes met een Corgi in de hoofdrol.

Reageer op artikel:
Remake trailer ‘Fresh Prince of Bel-Air’ vraagt om volledige film
Sluiten