A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 22 mrt 2019

Trailer: Our Planet, de nieuwe natuurdocumentaire van Netflix

Tussen alle ellende door zijn er nog heel wat mooie plekken en dieren te filmen op deze wereld. Nieuw in het rijtje Planet Earth, Blue Planet en Frozen Planet is Our Planet. Netflix heeft de trailer van deze nieuwe natuurdocumentaire gedeeld, waarin al een glimp van de heerlijke stem van David Attenborough te horen is.

Trailer: Our Planet, de nieuwe natuurdocumentaire van Netflix

Voor Our Planet heeft Netflix de handen ineengeslagen met de makers Planet Earth en Blue Planet. In een periode van vier jaar tijd zijn de makers met de modernste apparatuur door vijftig landen gereisd, met als doel de diversiteit van onze planeet in beeld te brengen. De jungle, noordpool, zuidpool, oceanen, Afrikaanse savannes, woestijnen; alles komt voorbij.

Our Planet | Official Trailer [HD] | Netflix

Share the wonder of the extraordinary place we call home. Utilizing the latest technology Our Planet was filmed entirely in Ultra High Definition in over 50 countries. From exotic jungles to the deepest seas, open your eyes to the connections we all share. Narrated by Sir David Attenborough, Our Planet launches worldwide April 5th.

Naast de mooie kant van de wereld, worden ook de gevolgen van de klimaatverandering belicht. “Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang”, aldus Netflix in een statement.

David Attenborough

Our Planet is een samenwerking van Netflix met het Wereld Natuur Fonds en Silverback Films (de makers van documentaires als Planet Earth en Blue Planet). In totaal hebben 600 mensen vier jaar lang gewerkt aan deze documentaire. Een van hen is onze grote held David Attenborough, die de natuurdocumentaire voorziet van zijn prachtige stem. Bekijk in deze video de boodschap van David Attenborough aan de wereld, tijdens de klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Polen.

Our Planet gaat wereldwijd op 5 april 2019 in première op Netflix.

Reageer op artikel:
Trailer: Our Planet, de nieuwe natuurdocumentaire van Netflix
Sluiten