Netflix deelt eerste trailer ‘Disenchantment’ (van de makers van The Simpsons)

Fans van The Simpsons opgelet: de eerste trailer van de nieuwe Netflix Original serie Disenchantment is gedeeld. Mocht je het nog niet weten: deze serie is gemaakt door The Simpsons-geestesvader Matt Groening en is heel kort gezegd een combinatie van Game of Thrones, Dungeons & Dragons en The Simpsons. Scrol naar beneden voor de trailer.

The Simpsons meets Game of Thrones en Dungeons & Dragons

De nieuwe Netflix serie is net als The Simpsons een animatieserie en is ook in dezelfde stijl getekend. De karakters lijken op de figuren uit The Simpsons, maar hebben een komische fantasy twist. Elven, gruwelijke prinsessen, gevallen engelen, machtsmisbruik, alles komt voorbij. Matt Groening zelf noemt het een fantasy sitcom.

netflix, disenchantment, serie, trailer, simpsons

Het verhaal gaat over leven, dood, liefde, seks en macht. Dat ondergedompeld in een The Simpsons sausje: blijven lachen, ook al word je omringd door misbaksels en idioten. De eerste zin die werd getweet door de makers van de serie: ‘Een prinses, elf en gevallen engel lopen een bar binnen…’ Nu al goed.

Disenchantment speelt zich af in een middeleeuws koninkrijk genaamd Dreamland (een soort Westeros uit Game of Thrones), waarin prinses Bean en haar sidekick Elfo (een elf inderdaad) centraal staan. Hé, zien we daar overeenkomsten met Daenerys Targaryen en Tyrion Lannister? Hoe dan ook: ze moeten ogers, trollen, imps en andere wezens verslaan, maar uiteraard liggen er ook andere ‘mensen’ op de loer die de macht willen in Dreamland.

20 episodes van Disenchantment op Netflix

Om te beginnen worden er 20 episodes van Disenchantment (wat letterlijk onttovering betekent) gemaakt, vanaf augustus kun je genieten van de nieuwe Netflix serie. De animaties zijn gemaakt door Rough Draft Studios, dat ook Futurama heeft gemaakt.

Trailer

Zijn ze dan, de eerste 30 seconden aan bewegende beelden van de veelbelovende serie. Wij zij nu al fan.

Meer Netflix nieuws check je hier.

Reageer op artikel:
Netflix deelt eerste trailer ‘Disenchantment’ (van de makers van The Simpsons)
Sluiten