Nightflyers trailer: nieuwe Netflix serie van schrijver Game of Thrones

Game of Thrones is een HBO-serie, en dat zal ook zo blijven. Als Netflix-abonnee hoef je dus niet gespannen te wachten tot de epische serie aan de streamingdienst wordt toegevoegd. Toch komt er een stukje magie van GoT-schrijver George R.R. Martin naar Netflix: Nightflyers.

Nightflyers komt naar Netflix

George R.R. Martin was ooit, decennia geleden, een zeer productieve schrijver. Niet alleen in het fantasy-genre, maar ook als het om science-fiction en horror gaat. Geen paarden en draken, maar ruimteschepen en sterren.

Griezelen kun je nog steeds met de ijzersterke science-fiction novelle Nightflyers. In dat boek combineert Martin op meesterlijke wijze het horror-genre met ruimtevaart. Het geliefde verhaal komt nu eindelijk naar het kleine scherm in de vorm van een Netflix-serie, geproduceerd door Syfy.

Nightflyers Netflix Nightflyers Netflix

Maar waar gaat de serie eigenlijk over? Nightflyers vertelt het verhaal van acht wetenschappers die contact op willen nemen met buitenaards leven. Dat blijkt echter behoorlijk ingewikkeld te zijn.

Hun plan is even simpel als levensgevaarlijk: ze besluiten naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. Dat doen ze met een bijzonder ruimteschip genaamd The Nightflyer. Al snel blijkt dat er meer in het universum schuilt dan ze hadden verwacht.

Nightflyers Season 1 NYCC Trailer | ‘The Mission’ | Rotten Tomatoes TV

Check out the new Nightflyers Season 1 Trailer starring Gretchen Mol! Let us know what you think in the comments below.

Noem wat volgt gerust een nachtmerrie, met een fijn horror-tintje. Nightflyers werd overigens al eens verfilmd, maar dat pakte zeer matig uit. Hopelijk flopt de serie die naar Netflix komt beter uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar wij hebben er in ieder geval al zin in! Tijdens het wachten is deze documentaire zeker het checken waard.

Reageer op artikel:
Nightflyers trailer: nieuwe Netflix serie van schrijver Game of Thrones
Sluiten