A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 17 aug 2018

Netflix neemt je met National Parks Adventure mee op avontuur door Amerika

Goed nieuws voor iedereen die ook maar een beetje van natuur en avontuur houdt: de inspirerende documentaire National Parks Adventure, over de Nationale Parken van Amerika, staat op Netflix.

Hiken, rond toeren in een camper, kajakken, backpacken… Nergens kan het mooier dan in de Verenigde Staten. De verscheidenheid aan natuur en Nationale Parken is extreem. Iedereen die wel eens een roadtrip door Amerika heeft gemaakt, snapt dat.

National Parks Adventure toont de wildernis van Amerika

National Parks Adventure neemt je mee van de gebaande paden op avontuur door al deze indrukwekkende landschappen van Amerika. Sinds 1916 draagt de National Parks Service zorg voor ruim vierhonderd natuurgebieden en monumenten in de Verenigde Staten.

National Parks Adventure – Narrated by Robert Redford – Official IMAX Trailer – 4K

“National Parks Adventure” is now playing in select IMAX®, IMAX 3D® and other giant-screen theatres. http://www.nationalparksadventure.com/ *To watch in 4K, be sure to change the “Quality” under the “Settings” menu in your YouTube viewer to “2160p 4K” Narrated by Academy Award® winner Robert Redford, “National Parks Adventure” takes audiences on the ultimate off-trail adventure into the nation’s awe-inspiring great outdoors and untamed wilderness.

Al meer dan honderd jaar zijn Nationale Parken als Grand Teton, Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon, Crater Lake en Arches een levend monument voor de uitgestrekte en ongerepte wildernis die de Verenigde Staten rijk zijn. Voor het eerst is de schoonheid van deze parken op grootbeeld te bewonderen.

In National Parks Adventure word je aan de hand genomen door bergbeklimmer Conrad Anker, fotograaf Max Lowe en kunstacademiestudent Rachel Rohl. Gezamenlijk fietsen, wandelen en klimmen ze zich een weg door Amerika’s meest ongerepte natuur. De adembenemende beelden zijn een ware inspiratie voor de avonturier die in iedereen schuilt.

Robert Redford

National Parks Adventure wordt van commentaar voorzien door Robert Redford, met zijn heerlijke stem. Voor de jongere garde: dit is een 82-jarige Amerikaans acteur, regisseur en producent. Hij is tevens oprichter van het Sundance Film Festival. Hij speelde onder meer in de eerste The Great Gatsby (1974), de legendarische film The Sting (1973) en Captain America: The Winter Soldier (2014). Hij is nog steeds actief als acteur.

national parks adventure, netflix, documentaire

Meer avontuur op Netflix

Bekijk voor meer avontuur en natuurlijk schoon deze prachtige outdoor documentaires op Netflix, met Valley Uprising bovenaan het lijstje.

Reageer op artikel:
Netflix neemt je met National Parks Adventure mee op avontuur door Amerika
Sluiten