A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 19 jul 2018

Netflix deelt first look van ‘Narcos: Mexico’ (seizoen 4)

Netflix heeft een first look gedeeld van Narcos: Mexico (seizoen 4). Normaal gesproken worden we niet zo wild van een first look, maar rond Narcos zijn we een junk die alle kleine restjes gretig opsnuift. Welkom Michael Peña en Diego Luna.

Klein ‘spoiler alert’ voor de seriekijkers die nog met Narcos moeten beginnen.

Netflix noemt seizoen 4 ‘Narcos: Mexico’

Handig om te weten is dat seizoen 4 Narcos: Mexico heet. Dat het nieuwste seizoen van de serie rond de grote drugskartels in Colombia en Mexico zich in Mexico af zou spelen, was al te raden. De nieuwe naam is nu officieel bekendgemaakt. Waar de serie begon met het Medellínkartel van Pablo Escobar, is de macht nu dus volledig verschoven naar Mexicanen.

Michael Peña als DEA agent Kiki Camarena

De first look foto’s die Netflix heeft gedeeld, zijn van twee nieuwe acteurs in de serie. De eerste nieuwkomer is de Amerikaanse acteur Michael Peña. Michael Peña is zijn echte naam, hij speelt de DEA agent Kiki Camarena. Om verwarring te voorkomen: heeft qua naam dus niets te maken met die andere DEA agent uit de serie, Javier Peña (gespeeld door Pedro Pascal). Hoe dan ook: de scherpe filmkijker herkent hem als Luis uit Ant-Man.

narcos mexico, seizoen 4, michael pena, kiki camarena, netflix, first look, trailer

Diego als Félix Gallardo (van het Guadalajara Cartel)

De andere nieuwkomer in Narcos seizoen 4 is de Mexicaanse acteur Diego Luna. Hij speelt Félix Gallardo, alias El Padrino (The Godfather). Gallardo was de baas van het beruchte Mexicaanse Guadalajara Cartel, dat in de jaren 80 zo’n beetje alle drugshandel van Mexico in handen had. Tipje van de sluier: in Mexico gaat het er nog een paar tandjes ruiger aan toe dan in Colombia.

narcos mexico, seizoen 4, Félix Gallardo, diego luna, netflix, first look, trailer

Teaser Trailer Narcos seizoen 4

Precies 7 maanden geleden kwam er al een teaser trailer van Narcos seizoen 4 uit. En daar kun je zonder moeite de hele dag naar luisteren. We kunnen niet wachten tot het bingewatchen kan beginnen.

Om af te sluiten met een lach: in deze hilarische video zijn scènes uit de heerlijke Netflix serie voorzien van andere teksten.

Reageer op artikel:
Netflix deelt first look van ‘Narcos: Mexico’ (seizoen 4)
Sluiten