Netflix-alarm: Lord of the Rings (1, 2, 3) én Fantastic Beasts beschikbaar

Alsof kerst met Avengers: Infity War niet al leuk genoeg is, zijn nu ook nog eens Lord of The Rings (de hele trilogie) en Fantasic Beasts and Where To Find Them te streamen op Netflix. Laat het rotweer maar komen!

Lord of the Rings op Netflix

Vorig jaar januari werd de hele Lord of the Rings-trilogie er nog afgedonderd, nu staan ze alledrie weer klaar om gestreamd te worden. Waarom The Lord of the Rings heel 2018 niet te zien was op de streamingdienst, is niet bekend. Het verhaal van de drie films – The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King – behoeft geen verdere uitleg. Mocht je toch een groentje zijn, bekijk dan deze 6 minuten durende super-trailer van alle drie films.

The Lord of the Ring Trilogy (2001-2003) Official Supertrailer – Elijah Wood, Ian McKellan Movie HD

Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://bit.ly/1QyRMsE Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Lord of the Ring Trilogy (2001-2003) Official Supertrailer – Elijah Wood, Ian McKellan Movie HD A meek hobbit of the Shire and eight companions set out on a journey to Mount Doom to destroy the One Ring and the dark lord Sauron.

Fantasic Beasts and Where To Find Them op Netflix

Helemaal nieuw op Netflix is Fantasic Beasts and Where To Find Them, de heerlijke spin-off van Harry Potter. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Netflix dat je een film die gebaseerd is op een boek van J.K. Rowling kunt streamen. De opvolger, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, verschijnt binnenkort in de bioscoop. Bekijk hier de trailer van die film, die een schokkende onthulling bevat voor Harry Potter-fans. Het vervolg van Fantastic Beasts & Where To Find Them lijkt veel donkerder te zijn en meer connecties te hebben met de Harry Potter-reeks. Hieronder zie je de trailer van het eerste deel.

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Final Trailer [HD]

In theaters November 2016! http://www.FantasticBeasts.com https://www.facebook.com/fantasticbeastsmovie

Friends

Deze week had Netflix sowieso goed nieuws te melden. Het nieuws dat Friends zou verdwijnen van de streamingdienst, deed de ronde. Niet zo vreemd, want het werd door het bedrijf zelf gedeeld. Maar niet veel later werd medegedeeld dat Friends toch nog een jaar te zien is op Netflix. Gelukkig maar, want er is niets lekkerder dan een Friends-marathon op Nieuwjaarsdag.

Reageer op artikel:
Netflix-alarm: Lord of the Rings (1, 2, 3) én Fantastic Beasts beschikbaar
Sluiten