Dogs: Netflix onthult documentaire serie over bijzondere honden

Heb je thuis een trouwe viervoeter rondlopen? Sla dan maar alvast tissues in, want op 16 november ga je waarschijnlijk een traantje wegpinken. Dan komt Netflix namelijk met een documentaireserie over… Honden!

Dogs: Netflix onthult documentaire serie over honden

“Ik kan mij niet een leven zonder honden voorstellen.” De toon is direct gezet! De documentaire bestaat uit zes delen, die elk het leven volgen van een bijzondere hond. De hondensoorten lopen total uiteen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze moeten met unieke uitdagingen dealen.

14 honden die de kunst van het Netflix kijken verstaan

Zo gaat een aflevering bijvoorbeeld over een vrouw die competitief honden verzorgt, maar maak je ook kennis met een Husky die ver weg van zijn geliefde baasje woont. Glen Zipper en Amy Berg, de makers van de documentaireserie, benadrukken dat de Netflix Original niet alleen belicht hoe wij met honden om gaan, maar ook wat de trouwe viervoeters voor ons betekenen.

De serie heeft overigens een voor de hand liggende doch treffende naam: Dogs. “In tijden van verdeling, volatiliteit en verwarring is Dogs een emotionele palate cleanser,” aldus Amy Berg. “Het kijken naar de show biedt een zalf voor de geest en herinnert ons aan de verlossende kracht van liefde.”

Dogs | Official Trailer [HD] | Netflix

Six stories of unconditional love between humans and their best friends. Dogs, coming to Netflix on November 16. #Netflix #Dogs #Love SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

De eerste trailer is in ieder geval al hartverwarmend, maar verwacht niet een luchtig tussendoortje. Dogs gaat stevig in op de emotionele kant van honden. Oftewel, het moment waarop je afscheid moet gaan nemen van je beste vriend. Oef, dat wordt pittig… Dogs staat vanaf 16 november compleet op Netflix.

Check ook deze schitterende hondentatoeages, speciaal voor liefhebbers van de huisdieren. Of tover een glimlach op je gezicht door deze prachtige fotografie van gekke hondenbekken nog een keer te bekijken.

Reageer op artikel:
Dogs: Netflix onthult documentaire serie over bijzondere honden
Sluiten