Netflix heeft goed nieuws voor fans van BoJack Horseman

Goed nieuws voor fans van BoJack Horseman! De populaire animatieserie krijgt namelijk een zesde seizoen, of BoJack het nou aankan of niet. Dat heeft Netflix officieel gemaakt.

Netflix komt met BoJack Horseman seizoen 6

Het arme paard, of mens, ging er bijna aan onderdoor in seizoen vijf,  maar zal toch weer de strijd aan moeten gaan in het nieuwe seizoen. Vergis je namelijk niet: deze cartoon is allesbehalve kijkvoer voor kinderen.

BoJack Horseman kan juist door zijn tekenstijl volwassen thema’s naar voren laten komen, waardoor het bij vlagen een verbazingwekkend emotionele kijkrit kan zijn. We kunnen de show gerust bestempelen als een van de beste Netflix Originals. Zowel kijkers als critici beamen die conclusie.

BoJack Horseman on Twitter

woooowwwwwwwwwwwwwww lets all forget about the fact that theres going to b a season 6 and focus on this inedible arrangement @netflix sent me just woww

De show is een schrijnend psychologisch drama over het ego en de depressie van een acteur met een midlife-crisis. Een crisis die dus voortwoedt in het zesde seizoen, waarvan helaas nog niet bekend is wanneer je kunt beginnen met bingen.

Raphael Bob-Waksberg, de bedenker van de serie, heeft nog genoeg ideeën voor toekomstige seizoenen. Al voor de bevestiging van het zesde seizoen zei hij daarover het volgende tegenover Metro:

“Ik ga er bij elk nieuwe seizoen vanuit dat dat het seizoen wordt waarin iedereen klaar met ons is, het seizoen waarin we het eindelijk verpesten. Elk jaar dat dat niet gebeurt, levert alleen maar meer druk op voor volgend jaar.

Ooit zal ik waarschijnlijk flippen en stoppen met de show omdat ik er dood door ga, maar misschien wacht ik nog even tot we die eventuele backlash krijgen. Maar even serieus, ik blijf de show maken zolang als ik kan. Er zal wellicht een tijd komen waar ik er niet meer blij van wordt, maar er zijn nog een hoop verhalen om te vertellen en relaties om te verkennen.

Het is nog niet saai geworden. Dat is wel een gevaar voor de kijker, misschien eerder dan voor mij, maar zolang zij ervan genieten en ik ook, ga ik door.” Check ook de beste animatieseries op Netflix.

Reageer op artikel:
Netflix heeft goed nieuws voor fans van BoJack Horseman
Sluiten