Watertanden: Netflix deelt trailer ‘Narcos: Mexico’ (+ releasedatum)

Dames en heren, het watertanden voor seizoen 4 van Narcos is begonnen. Netflix heeft de trailer en releasedatum gedeeld van Narcos: Mexico.

Netflix trailer Narcos: Mexico’

Seizoen 4 heet dus Narcos: Mexico. Dat het nieuwste seizoen van de serie rond de grote drugskartels in Colombia en Mexico zich in Mexico af zou spelen, was al te raden. In de naam is het nu ook duidelijk. Waar de hitserie begon met Pablo Escobar en zijn Medellínkartel, ligt de macht nu volledig bij de Mexicanen.

Narcos: Mexico | Date Announcement [HD] | Netflix

New country. New cartel. New empire. Narcos: Mexico premieres November 16 on Netflix. #Netflix #Narcos #NarcosMexico SUBSCRIBE: http://bit.ly/29kBByr About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Michael Peña als DEA agent Kiki Camarena

In de trailer zijn veel nieuwe acteurs te zien. Een belangrijke nieuwkomer is de Amerikaanse acteur Michael Peña. Michael Peña is zijn echte naam, hij speelt de DEA agent Kiki Camarena. Om verwarring te voorkomen: hij heeft niets te maken met die andere DEA agent uit de serie, Javier Peña (gespeeld door Pedro Pascal). Misschien herken je hem als Luis uit Ant-Man. Hij is ook in de trailer

trailer, narcos mexico, seizoen 4, michael pena, kiki camarena, netflix, first look, trailer

Diego als Félix Gallardo (van het Guadalajara Cartel)

Een andere prominente nieuwkomer die je in de trailer van Narcos: Mexico ziet, is de Mexicaanse acteur Diego Luna. Hij speelt Félix Gallardo, alias El Padrino (The Godfather). Gallardo was de baas van het Mexicaanse Guadalajara Cartel, dat in de jaren 80 zo’n beetje alle drugshandel van Mexico in handen had. Tipje van de sluier: in Mexico gaat het er nog ruiger en vuiler aan toe dan in Colombia.

trailer, narcos mexico, seizoen 4, Félix Gallardo, diego luna, netflix, first look, trailer

De releasedatum

Dan nog de releasedatum: vanaf 16 november kun je jezelf verliezen in de wereld van de drugskartels. Alle afleveringen komen dan in een keer op Netflix te staan. 16 november, omcirkel die datum in je agenda.

Meer grof geweld, maar dan gelardeerd met zwarte humor? Dan moet je Sacred Games eens kijken, de eerste Netflix Original uit India. Wordt nu al de Indiase Fargo genoemd.

Reageer op artikel:
Watertanden: Netflix deelt trailer ‘Narcos: Mexico’ (+ releasedatum)
Sluiten