First look: Margot Robbie in Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Waren we ruim een maand geleden op slag verliefd op de first look van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de nieuwe Quentin Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood, zijn we dat nu op Margot Robbie. De 28-jarige actrice, die je natuurlijk kent als Harley Quinn uit Suicide Squad, speelt de rol van Sharon Tate in Tarantino’s nieuwe film.

Margot Robbie als Sharon Tate in ‘Once Upon a Time in Hollywood’

We dachten dat het al niet stijlvoller kon dan de gele coltrui, het lichtbruine kalfsleren jasje, de donkerbruine pantalon en cowboylaarzen van Leonardo DiCaprio in Once Upon a Time in Hollywood. Maar met drie simpele items – een zwarte coltrui, witte kalfsleren laarsjes en een bijpassend rokje – doet ze niets onder voor DiCaprio, haar buurman in de film.

margot robbie, once upon a time in hollywood, quentin tarantino, first look

Plot rond de Manson Family en Tate Murders

Margot Robbie speelt Sharon Tate in de nieuwe film van Quentin Tarantino, die zich afspeelt in het Hollywood van de jaren 60. Het plot speelt zich af rond de Manson Family, de sekte van psychopaat Charles Manson. Sharon Tate werd in 1969 samen met haar visite in haar huis vermoord door leden van de Manon Family. De zaak kwam bekend te staan als de Tate Murders.

Leonardo DiCaprio neemt in Once Upon a Time in Hollywood de rol van een tv-acteur op zich, Rick Dalton genaamd. Rick Dalton wordt ouder en minder succesvol, zijn leven is niet meer wat het was. Hij is de buurman van actrice Sharon Tate. En dan hebben we nog Brad Pitt, die Daltons stuntman Cliff Booth speelt.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Een bericht gedeeld door Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) op

De timing van Quentin Tarantino

De opnames van de film zijn in juni begonnen, het watertanden is begonnen. Once Upon a Time in Hollywood gaat op 9 augustus 2019 in première. Die datum is niet zo maar gekozen door Quentin Tarantino, te weten dat het op die datum precies 50 jaar geleden is dat de moord op Sharon Tate door leden van de Manson Family plaatsvonden.

Eerste Tarantino zonder Harvey Weinstein

Quentin Tarantino heeft eerder dit jaar zijn banden gebroken met Harvey Weinstein, in verband met het #metoo schandaal. De meesterlijke regisseur is op zoek gegaan naar een alternatief voor The Weinstein Company, waarmee hij al zijn voorgaande films maakte. Inmiddels is bekend dat Sony Pictures de productiestudio is geworden.

Reageer op artikel:
First look: Margot Robbie in Quentin Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Sluiten