Marvel-fan decodeert titel Avengers 4 (gelekt door Mark Ruffalo)

Avengers: Infinity War heeft zoveel losgemaakt onder fans van Marvel, dat de buzz (hè, wat een ouderwets woord alweer) gewoon door blijft gaan. En we kijken er niet vreemd van op als dit doorgaat tot ‘Avengers 4’. Maar verklapte Mark Ruffalo (de acteur die de Hulk speelt) tijdens de de talkshow van Jimmy Fallon nou gewoon de nieuwe titel? Ja, gecensureerd. Maar het was niet de bedoeling dat een Russische Marvel-fan dit zou decoderen.

*Kleine spoiler alert*

Mark Ruffalo verklapt titel Avengers 4

Diezelfde Mark Ruffalo verklapte vorig jaar juli per ongeluk al het einde van Avengers: Infinity War. Nu kon de Hulk-acteur zich weer niet inhouden, al ging het nu om een stunt. Tijdens een gesprek met Jimmy Fallon in The Tonight Show floepte pontificaal de nieuwe titel van zijn tong. The Last Avenger, zo blijkt. Niet zo origineel, gezien Disney bij de laatste Star Wars-film ook al The Last Jedi noemde, een titel die overigens wel een garantie voor succes bleek. Disney is tegenwoordig eigenaar van de franchise van zowel Marvel als Star Wars. Hieronder het interview met Jimmy Fallon, met de zogenaamde spoils.

Mark Ruffalo Completely Spoils the Avengers 4 Title and Ending

Mark Ruffalo chats with Jimmy about practically being put under surveillance by Marvel after accidentally spoiling Avengers: Infinity War’s ending, and then he proceeds to spoil the fourth Avengers film.

The Last Avenger

Het ging duidelijk om een stunt in The Tonight Show, om de fans van Marvel te prikkelen. De officiële titel en een complete scène van de Hulk werden uitvoerig behandeld en zorgvuldig gecensureerd. Maar Twitteraar Anton Volkov slaagde erin om met een reeks audiofilters de censuur te verwijderen en zo de vermoedelijke nieuwe titel te onthullen. In het eerste fragment is het nog niet te horen, in het tweede fragment hoor je duidelijk The Last Avenger.

Het is nog steeds een gerucht, maar The Last Avenger zou wel een logische verwijzing zijn naar Captain America: The First Avenger (2011). ‘Avengers 4’ gaat op 3 mei 2019 in première. Check ook de gelekte concept art van Avengers 4, die de nieuwe looks van de superhelden toont.

Reageer op artikel:
Marvel-fan decodeert titel Avengers 4 (gelekt door Mark Ruffalo)
Sluiten