Tessa Ham
Tessa Ham Netflix & Zo 31 jul 2018

Jonah Hill en Emma Stone herenigd in ‘trippy’ Netflix-serie Maniac

Over ongeveer twee maanden hebben we weer een nieuwe serie op Netflix die we kunnen bingen. Vanaf 21 september is de donkere comedyserie Maniac te bekijken, met niemand minder dan Emma Stone én Jonah Hill in de hoofdrollen. De eerste teaser verklapt nog niet veel, behalve dat de serie behoorlijk trippy wordt.

Jonah Hill en Emma Stone herenigd in Maniac

Elf jaar geleden waren Emma Stone en Jonah Hill samen te zien in Superbad. Emma Stone won daarna een Oscar voor haar rol in La La Land. Jonah Hill bewees in meerdere rollen een comedy held te zijn. Nog even wachten en dan zijn de twee weer samen te bewonderen, dit keer in de nieuwe serie op Netflix Maniac.

Jonah Hill, Emma Stone, Maniac, Netflix, serie

Waar gaat Maniac over?

Volgens Netflix gaat de show over twee vreemden die meedoen aan een test voor een nieuw mysterieus medicijn die verassende bijwerkingen blijkt te hebben. Dat de serie ‘trippy’ wordt, blijkt ook wel uit de eerste teaser. Jonah Hill speelt een psychiatrische patiënt die in een fantasiewereld leeft. Hij is behoorlijk wat afgevallen voor zijn eerste hoofdrol in een serie.

Naast Jonah Hill en Emma Stone speelt ook Justin Theroux een rol in Maniac. Hij vertolkt de rol van Dr. James K. Mantleray, een dokter die ervan overtuigd is dat hij iedereen kan genezen met een pil die hij heeft uitgevonden. Je begrijpt waar dat ongeveer naartoe gaat.

De serie zal uit tien afleveringen bestaan en is gebaseerd op een Noorse serie met dezelfde naam. De serie wordt geregisseerd door Cary Fukunaga, de man achter True Detective, en gaat 21 september in première op Netflix.

Meer Netflix nieuws

  • Netflix heeft nieuw design en nieuwe profiel-icoontjes: welke kies jij? (Lees meer…)
  • Verrassing: Coen Brothers Western tijdens Oscar-seizoen op Netflix (Lees meer…)
  • Bekijk de ‘first look’ van Narcos: Mexico – seizoen 4 (Lees meer…)
  • Reageer op artikel:
    Jonah Hill en Emma Stone herenigd in ‘trippy’ Netflix-serie Maniac
    Sluiten