A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 17 jan 2019

Joardy Season met ‘Huilon-man’ Harco is geniaal (video’s)

Eerder kon je al lezen dat ‘Huilon-man’ Harco zijn eigen serie krijgt op de VPRO: Joardy Season. Inmiddels is het zo ver en staan de eerste afleveringen op YouTube. Heerlijk.

‘Huilon-man’ Harco

‘Huilon-man’ is een typetje van Jim Deddes dat twee jaar geleden mateloos populair werd op YouTube. Nu heeft hij zijn eigen serie op de VPRO en dan is het altijd even afwachten of hetzelfde niveau gehaald wordt. We verklappen je vast: dat is het geval, concluderen we na de eerste afleveringen te hebben gezien. Onze favoriete aflevering tot nu toe is een persiflage op de dierenquiz Waku Waku, waarin Harco het opneemt tegen Elderin, Birgit Schuurman en rapper Donnie. Zonde om uit te leggen, dus gewoon kijken. Check ook de andere video’s, met onder meer een narcistische yup die perfect is gepersifleerd.

Dierenquiz met Donnie & Birgit Schuurman | JOARDY SEASON #3

In deze aflevering van Joardy Season, een dierenquiz waarin onder anderen Harco, Elderin, Birgit Schuurman en rapper Donnie het tegen elkaar opnemen in een bloedstollende strijd om de winst. Voor een goed doel, uiteraard.

Dierenquiz met Donnie & Birgit Schuurman | JOARDY SEASON #3

Dierenquiz: In deze aflevering van Joardy Season, een dierenquiz waarin onder anderen Harco, Elderin, Birgit Schuurman en rapper Donnie het tegen elkaar opnemen in een bloedstollende strijd om de winst. AFL.

Valentijn Lindsey | JOARDY SEASON #1

De eerste aflevering heet Valentijn Lindsey en gaat over een narcistische yup die perfect is neergezet. We gaan geen spoilers weggeven, maar de rol van Harco in deze aflevering is ijzersterk.

Valentijn Lindsey | JOARDY SEASON #1

“Lindsey: In deze aflevering van Joardy Season, een portret van Valentijn Lindsey: een vroeg rijke en gemotiveerde yup die de wereld aan zijn voeten heeft. Of niet?

DickRyder Chelsea Scoutgroen | JOARDY SEASON #2

De eerste aflevering van Joardy Season heet DickRyder Chelsea Scoutgroen en is een confronterende reportage over de geroemde Rietveld alumna Chelsea Scoutgroen. Heerlijk hoe de droge Harco zich manifesteert in de pretentieuze Rietveld-omgeving.

DickRyder Chelsea Scoutgroen | JOARDY SEASON #2

“DickRyder: In deze aflevering van Joardy Season, een confronterende reportage over de geroemde Rietveld alumna Chelsea Scoutgroen. AFL. 2 ‘Dick Ryder – geregisseerd door Giancarlo Sánchez – 8 minuten – met Hannah Hoekstra, Nadia Babke & Jim Deddes Over Joardy Season: Joardy Season is een 8-delige online serie gebaseerd op het typetje Harco, gespeeld door Jim Deddes, beter bekend van ‘huilon’, ‘vrouwen’ en ‘Brian Rompoe’ en van de Youtube-hit Joardy Film.

Er komen dus nog meer afleveringen, die je allemaal kunt zien op het YouTube-account van Jordy Films. Mocht je de YouTube-video waar Harco groot mee geworden is hebben gemist, bekijk die dan hieronder nog even.

Huilon met Harco

Mocht je de Youtube-klassieker Huilon met het hilarische typetje Harco toch gemist hebben, bekijk de video hieronder terug.

Huilon

HUIL OOK OM JOARDY SEASON @ hier OF npo3 YouTube Abonneer nu op Joardy Film op Youtube Instagram: instagram.com/joardyfilm Facebook: facebook.com/joardyfilm Joardy Film is een kanaal met de meest uiteenlopende komische en absurdistische sketches en fragmenten.

Jan Hulst en Jim Deddes

De serie Joardy Season is bedacht en gemaakt door Jan Hulst en Jim Deddes, die nog veel meer geniale typetjes en korte sketches delen op YouTube. Bekijk ook het interview met Jim Deddes bij Jinek aan tafel.

Reageer op artikel:
Joardy Season met ‘Huilon-man’ Harco is geniaal (video’s)
Sluiten