Isle of Dogs is een meesterwerk van Wes Anderson (+ trailer)

Wes Anderson heeft een stop-motion film gemaakt, die nu in de Nederlandse filmhuizen draait. Isle of Dogs heet de film en het is een meesterwerk.

Voer voor fans van Wes Anderson

Isle of Dogs vertelt het verhaal over een fictieve Japanse stad, twintig jaar in de toekomst. De corrupte, kattenminnende burgemeester van deze stad heeft alle honden naar een desolaat vuilniseiland verbannen. Met de hulp van een 12-jarig jongetje werken de verstoten viervoeters aan een grootse ontsnapping.

isle of dogs, wes anderson, stop-motion, film, trailer

Het jongetje heet Atari Kobayashi en is de twaalfjarige pleegzoon van de corrupte burgemeester van Megasaki City. Nadat alle honden van de stad verbannen worden naar het gigantische Trash Island, besluit Atari op zoek te gaan naar zijn waakhond Spots. Onder de verbannen viervoeters maakt hij een aantal nieuwe vrienden die hem op zijn epische reis begeleiden. Het succes van hun avontuur zal bepalend zijn voor het lot van de honden en de toekomst van de hele provincie.

De cast van Isle of Dogs

De fraaie en aandoenlijke in stop-motion gefilmde hondenkomedie van Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums) heeft een indrukwekkende sterrencast. Zo verzorgden onder andere Edward Norton, Bill Murray en Scarlett Johansson de stemmen van de verschillende honden. De stemmencast bestaat verder uit bekende namen als Bryan Cranston (Breaking Bad), die de stem van de leider van de honden Chief insprak. De film draait nu in de Nederlandse filmhuizen en bioscopen.

Trailer

Isle of Dogs | Officiële Trailer 1 NL Ondertiteld | 10 mei in de bioscoop

Abonneer nu: http://bit.ly/20thcenturyfoxNL Officiële YouTube kanaal van 20th Century Fox Nederland. Blijf op de hoogte van de nieuwste 20th Century Fox films die in de Nederlandse bioscopen verschijnen, via: Facebook: http://www.facebook.com/20thCenturyFoxNL Twitter: http://www.twitter.com/20CenturyFoxNL Google+: plus.google.com/+20thcenturyfoxnl

Reageer op artikel:
Isle of Dogs is een meesterwerk van Wes Anderson (+ trailer)
Sluiten