‘Huilon-man’ Harco krijgt eigen serie bij de VPRO

Je kent de Youtube-klassieker Huilon vast wel, met het hilarische typetje Harco. Goed nieuws voor zijn fans. De ‘Huilon-man’ krijgt zijn eigen serie op de VPRO: Joardy Season.

Jordy Season

Joardy Season is een 8-delige online serie gebaseerd op het typetje Harco, beter bekend als de ‘Huilon-man’ van de Youtube-hit van Joardy Film. Joardy Season is een hilarische samenstelling van opmerkelijke verhalen, waarin steeds een ander tragikomisch figuur centraal staat. Een absurdistische en kleurrijke serie over de mens anno nu, gezien door de zeshoekige bril van Harco. Geniaal, daar wachten we dus al tijden op.

In Joardy Season ontmoet Harco de meest uiteenlopende figuren. Ieder met zijn of haar eigen unieke achtergrond, ambities en bijbehorende twijfels en problemen. Harco zegt precies wat hij denkt, lijkt geen vooroordelen te hebben en staat open voor alles. Door zijn stoïcijnse houding worden de problemen van anderen in perspectief geplaatst.

joardy season, huilon, man, harco, vpro

Of het nou gaat over een overambitieuze millenial, een onzekere performancekunstenaar of een jongen zonder benen die aan een skelter-race meedoet, Harco’s onverstoorbare karakter en nuchtere blik plaatst de boel in een fris perspectief. Joardy Season bevraagt alles wat tegenwoordig raar wordt bevonden of wat juist als normaal wordt beschouwd. De serie is vanaf 28 december wekelijks te zien bij de VPRO.

YouTube-video: Huilon met Harco

Mocht je de Youtube-video Huilon met het hilarische typetje Harco toch gemist hebben, bekijk hem hieronder terug.

Huilon

KOOP NU HET HUILON MAN T-SHIRT: www.joardyfilm.com Abonneer nu op Joardy Film op Youtube Instagram: instagram.com/joardyfilm Facebook: facebook.com/joardyfilm Joardy Film is een kanaal met de meest uiteenlopende komische en absurdistische sketches en fragmenten. Maak kennis met Brian Rompoe, Marit’s Vlog, de Vrouwonman, Roy met verstand van muziek en Denise

Jan Hulst en Jim Deddes

Joardy Season wordt gemaakt door Jan Hulst en Jim Deddes. Twee talentvolle gasten die de afgelopen jaren via hun YouTube-kanaal heel wat mensen aan het lachen kregen met geniale typetjes en korte sketches. De moderne Van Kooten en De Bie? Nou, ze komen dichter in de buurt dan, we noemen maar wat, Draadstaal.

Over huilen gesproken, zij het van een heel andere orde: check ook onze top 12 romcoms, waarbij zelfs bij mannen de tranen over hun wangen biggelen.

Reageer op artikel:
‘Huilon-man’ Harco krijgt eigen serie bij de VPRO
Sluiten