Netflix deelt trailer Homecoming: A Film by Beyoncé

Vorige week meldden we dat Beyoncé met een eigen documentaire komt over haar historische optreden op Coachella, nu is de eerste trailer én de releasedatum gedeeld. De documentaire heet Homecoming: A Film by Beyoncé.

Trailer Homecoming: A Film by Beyoncé

De documentaire gaat over het historische optreden va Beyoncé op Coachella in 2018. De Amerikaanse zangeres, die in de jaren 90 beroemd werd met Destiny’s Child, schreef daar geschiedenis als eerste zwarte vrouwelijke headliner op het populaire festival in Indio, Californië. De documentaire volgt de zangeres voorafgaand, tijdens en na het historische optreden op Coachella 2018. De documentaire Homecoming: A Film by Beyoncé is vanaf 17 april te zien op Netflix.

Homecoming: A Film By Beyoncé | Official Trailer | Netflix

This intimate, in-depth look at Beyoncé’s celebrated 2018 Coachella performance reveals the emotional road from creative concept to cultural movement. Premiering April 17. Only on Netflix. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Aan het optreden gingen maanden aan voorbereiding vooraf. In de documentaire legt Beyoncé naast het optreden en de voorbereidingen met de crew vooral de nadruk op wat het optreden heeft betekend voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap. In de trailer hoor je activiste Maya Angelou mooie woorden spreken. Maya Angelou overleed in 2014. Homecoming: A Film by Beyoncé is niet de eerste documentaire over de zangeres en vrouw van Jay-Z. In 2013 verscheen Life Is But A Dream op HBO. Deze documentaire, die meerdere awards won, geeft je een kijkje in het leven van Beyoncé en haar relatie met Jay-Z.

Meer muziekdocumentaires op Netflix

Homecoming: A Film by Beyoncé komt op Netflix in een rijtje te staan met nog veel meer goede muziekdocumentaires, waaronder Quincy. Check ook onze top 15 muziekdocumentaires op Netflix.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer Homecoming: A Film by Beyoncé
Sluiten