HBO 2019 in 1 minuut: eerste beelden Game of Thrones 8

Door al het Netflix-geweld zou je bijna nog vergeten dat HBO bestaat. Ten onrechte, want de serie der seriesGame of Thrones – is van HBO. Om over Westworld, The Wire en nog een dosis hitseries maar te zwijgen. Voor degenen die vooral uitkijken naar Game of Thrones seizoen 8: hier zijn de eerste belden.

HBO deelt beelden Game of Thrones seizoen 8

Fans lopen al maanden te zenuwen over het laatste seizoen van Game of Thrones. Komt er een einde waar me te leven valt of wordt het een groot drama? In april weten we meer, want dan start Game of Thrones seizoen 8. Eerder kregen we al een trailer te zien, maar die viel een beetje tegen. De zender deelde namelijk een korte video die vooral bestond uit animaties. Prima, maar wij willen Daenerys, Jon Snow, Sansa, Cersei en Arya zien. In de nieuwe promo, met het beste van HBO 2019 in één minuut, komen ze langs. Het watertanden is begonnen. De beelden beginnen na 39 seconden.

HBO on Twitter

It’s going to be a very good year. Here’s your first look at @GameOfThrones, #Euphoria, @watchmen, #BigLittleLies and more. #HBO2019 https://t.co/7Qblx7ioMh

Het wordt sowieso een mooi jaartje op de Amerikaanse zender, die in Nederland vooral populair is onder Ziggo-abonnees. Je kunt nieuwe seizoenen en premières verwachten van series als Ballers, Silicon Valley, Watchmen en True Detective. Fans van Westworld zullen voor het derde seizoen moeten wachten tot 2020.

Reageer op artikel:
HBO 2019 in 1 minuut: eerste beelden Game of Thrones 8
Sluiten