A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 13 apr 2018

7 slimme ‘hacks’ om Netflix nog chiller te maken

Het hebben van een haast onbeperkt aanbod aan films en series moet al perfect genoeg zijn, toch? Wat als wij jou zeggen dat je Netflix nu nog beter kunt maken. Het enige wat je nodig hebt zijn deze zeven Google Chrome extensies.

Fix Plus

Netflix filtert relevante series voor je. Dat is leuk, maar het algoritme is niet altijd optimaal en staat je thuisscherm vol met content die je nooit gaat kijken. Fix Plus verbetert dit voor je. Je kunt veel geavanceerder instellen waar Netflix op moet gaan filteren. Heb jij toevallig alles van Friends of How I Met Your Mother al gezien? Klik dan op nieuwe Play Random Episode button, en een willekeurige aflevering wordt voor je geselecteerd. Ideaal toch?

netflix, hacks, chiller, google chrome extensies

Netflix Party

Binge jij ook series met je beste maat of vriendin? Dan is er niets vervelenders dan te moeten wachten tot zij weer eens tijd te hebben om langs te komen. Ondertussen begint het bij jou te kriebelen en moet je gewoon verder kijken. Netflix Party lost dit op door een live-chat functie naast de afgespeelde aflevering te plaatsen. Het is minder gezellig, maar zo kan niemand meer klagen dat jij verder hebt gekeken zonder jouw bingemaatje.

Super Browse

Als we eerlijk zijn, durven we allemaal toe te geven dat de zoekfunctie binnen Netflix in al die jaren nooit echt goed is geweest. Dit valt op te lossen en wel met Super Browse. We hebben ooit al eens geschreven over de geheime (sub)genres die alleen middels codes en cijfers waren te vinden.

hacks, netflix slimmer

Super Browse vertaalt deze codes in de desbetreffende subcategorieën. Ook kun je met deze plugin zoeken op de naam van de regisseur of acteurs. Handig als je de titel van de film bent vergeten, want zoeken op: “die ene met Bruce Willis,” kan nog knap lastig worden. Hij kost echter wel 3,- euro per jaar, maar je mag hem de eerste twee weken gratis gebruiken.

Super Netflix

De naam van deze extensie zegt weinig, dit komt omdat de toevoeging ook zeer minimaal is. Desalniettemin is het een hack die we al jaren wilde. Je kunt nu custom ondertiteling downloaden en toevoegen aan de series die je kijkt. Ben je bijvoorbeeld een grote anime-fan?

Dan weet je dat de Nederlandse ondertiteling vaak nergens op slaat of niet eens beschikbaar is. Nou, met Super Netflix heb je dit dus nooit meer.

Reageer op artikel:
7 slimme ‘hacks’ om Netflix nog chiller te maken
Sluiten