A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 28 mrt 2019

Game of Thrones: The Last Watch, het onverwachte toetje op seizoen 8

Game of Thrones seizoen 8 is het laatste seizoen van de briljante serie. Maar daarna is het nog niet gedaan met de pret. HBO heeft een twee uur durende documentaire aangekondigd, Game of Thrones: Last Watch genaamd.

Game of Thrones: The Last Watch (documentaire)

HBO vindt alleen seizoen 8 blijkbaar niet het einde dat past bij een serie van deze proporties. Dus komt er op 26 mei gewoon een twee uur durende documentaire overheen. Juist, een week na de laatste aflevering van seizoen 8. In Game of Thrones: The Last Watch krijg je een zeldzaam en uniek kijkje achter de schermen. Van krankzinnige studio’s tot de ruigste plekken in Noord-Ierland; je wordt meegenomen naar de plekken waar de fantasiewereld Westeros tot leven kwam. De hoofdrolspelers komen daarbij uitgebreid aan het woord.

Winter is Coming on Twitter

HBO to air two-hour #GameofThrones documentary, “The Last Watch,” after series finale. https://t.co/jUvAz1V6ME

De Britse filmmaakster Jeanie Finlay had een jaar lang toegang tot de set van Game of Thrones. Voor The Last Watch maakte ze onder meer de documentaires Seahorse, Orion: The Man Who Would Be King, Pantomime, The Great Hip Hop Hoax, Sound It Out en Goth Cruise. De documentaire is een productie van Glimmer Films in opdracht voor HBO. Naast Jeanie Finlay werkten David Benioff Weiss, Bernadette Caulfield, Rachel Hooper, Martin Mahon, Alice Powell, Mark Bushnell, Louise Liddy, Aaron Black, Richard Jephcote en Hannah Peel mee aan de documentaire.

Seizoen 8

Maar voor Game of Thrones: The Last Watch ligt de focus natuurlijk op seizoen 8. Het aftellen is begonnen. Seizoen 8 gaat in de Verenigde Staten op 14 april in première op HBO. Een dag later, op 15 april, gaat de serie in Nederland op HBO/Ziggo première. Bekijk hier de eerste trailer.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Crypts of Winterfell (HBO)

Game of Thrones returns for its final season on April 14. #ForTheThrone

Documentaires op Netflix

Mocht je na Game of Thrones: The Last Watch in de documentaire-stemming zijn gekomen, check dan onze uitgebreide lijst met de beste documentaires op Netflix.

Reageer op artikel:
Game of Thrones: The Last Watch, het onverwachte toetje op seizoen 8
Sluiten