Game of Thrones: HBO dropt eerste trailer en releasemaand laatste seizoen

Je kunt binnenkort eindelijk weer popcorn in gaan slaan voor het nieuwe en tevens laatste seizoen van Game of Thrones. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat het laatste seizoen in april 2019 van start zal gaan. Die aankondiging kwam gepaard met een kersverse teaser trailer.

Game of Thrones trailer

Met de nadruk op teaser. Deze eerste korte trailer voor het laatste seizoen van Game of Thrones bestaat namelijk uit… oude beelden. Kijkers komen dus weer helemaal in het sfeertje, maar reken niet op spannende voorproefjes op wat komen gaat.

Ach, het is nog vroeg. Binnenkort zal er ongetwijfeld een tweede teaser volgen, met daarin de eerste (nietszeggende) shots van het laatste seizoen. Tot dan moeten we het doen met deze mooie verzameling aan beelden, die je in sneltreinvaart aan de epische avonturen herinneren die je hebt beleefd de afgelopen jaren.

Wat in seizoen 1 al schokkend begon met de onthoofding van Ned Stark, werd nog  veel heftiger in de latere seizoenen. Dat maakt Game of Thrones zo uniek: niemand is veilig. Ook de grotere acteurs en actrices kunnen plotseling het strijdtoneel verlaten.

Dat houdt het ook voor de kijker spannend, die nergens vanuit kan gaan. Zeker niet nu alle samen komt in het allerlaatste seizoen, en het tijd is voor de oorlog der oorlogen. Of, zoals Jon Snow het in de trailer samenvat: “There’s only one war that matters, and it is here.”

De winter is dan eindelijk aangebroken, en de white walkers staan voor de deur. De strijd waar al jaren naar gehint wordt, gaat in april 2019 eindelijk losbarsten. In de tussentijd zijn er gelukkig nog een hoop topseries die je kunt bingen. We hebben hier bijvoorbeeld de beste animatieseries op Netflix voor je op een rijtje gezet. Check ook het peperdure wapen waarmee HBO Game of Thrones redt.

#ForTheThrone | Game of Thrones (HBO)

Every battle. Every betrayal. Every risk. Every fight. Every sacrifice. Every death. All #ForTheThrone. The final season of Game of Thrones returns in April.

Reageer op artikel:
Game of Thrones: HBO dropt eerste trailer en releasemaand laatste seizoen
Sluiten