A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 21 aug 2018

Films op TV – 21 augustus: Last Vegas, Schatjes! en meer…

Een TV-gids heb je vast niet meer, Netflix heb je al uitgekeken, dus zit je met je handen in het haar. Maar weet dat de good old TV best nog wel wat te bieden heeft. Welke films op TV zijn vanavond de moeite waard? We vertellen het je iedere dag. Vanavond, dinsdag 21 augustus, verschijnen onder anderen Morgan Freeman, Peter Faber en Vanessa Williams op jouw beeldbuis.

Films op TV: 21 augustus

Vanavond heb je twee keuzes. 1: Oude Hollandse komedies bingewatchen. 2: kiezen uit drie niet al te superieure films die wel een sterrencast hebben. Dit is onze ‘top 5 films op tv’ van dinsdag 21 augustus.

Last Vegas – 20.29 op RTL 8

Last Vegas Official Trailer #1 (2013) – Robert De Niro, Michael Douglas Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Last Vegas Official Trailer #1 (2013) – Robert De Niro, Michael Douglas Movie HD Three sixty-something friends take a break from their day-to-day lives to throw a bachelor party in Las Vegas for their last remaining single pal.

Michael Douglas, Robert De Niro en Morgan Freeman in één film. Dat is zelfs leuk als het een slechte film is. Wat Last Vegas niet per se is, hoor. Het verhaal van deze komedie volgt een oudere man die op het punt staat te trouwen met een vrouw die half zo jong is als hij. Maar voordat hij in het huwelijksbootje stapt, nodigt hij zijn drie beste jeugdvrienden uit in Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Het feest begint plezierig, maar de spanning stijgt al snel als twee van hen ruzie krijgen over een vrouw op wie ze vroeger beide verliefd waren.

Alex Cross – 20.30 uur op RTL 7

ALEX CROSS – Trailer

Like us on Facebook — https://www.facebook.com/AlexCrossMovie ALEX CROSS follows the young homicide detective/psychologist (Tyler Perry), from the worldwide best-selling novels by James Patterson, as he meets his match in a serial killer (Matthew Fox).

Alex Cross is een Amerikaanse thriller uit 2012 onder regie van Rob Cohen. Het verhaal is gebaseerd op dat uit een gelijknamig boek uit 2006 van James Patterson. Politieagent, zwangere vrouw, iets met de FBI, illegale gevechten en vul de rest zelf maar in. Best een aardige film.

Schatjes! – 20.30 uur op SBS 9

Schatjes Trailer 1984

Schatjes Trailer 1984 John Gisberts is een helikopterpiloot bij het Nederlandse leger. Samen met zijn vrouw en hun vier kinderen woont hij in een riante villa, net als de familieleden van de andere officieren. Van een warme gezinssfeer is er echter geen sprake. John zelf is amper thuis en zijn vrouw blijkt niet vies van een slippertje.

Gelukkig zijn er ook iedere dag Nederlandse films op TV. Zoals deze klassieke Nederlandse komedie uit 1984. In het gezin Gisberts zijn de vier kinderen, Madelon, Thijs, Jan-Julius en Valentijn erg lastig. Daarbij komt het probleem dat moeder Danny en Madelon allebei verliefd zijn op de jonge tennisleraar Dennis. De zaak escaleert als de ouders, John en Danny, de oudste twee kinderen naar het strenge kindertehuis Denneheuvel willen sturen. De kinderen barricaderen het huis en verschansen zich daarin. Lachen, gieren, brullen.

Futuresport – 22.30 uur op RTL 7

Futuresport Trailer 1998

Futuresport Trailer 1998 Director: Ernest R. Dickerson Starring: Vanessa Williams, Wesley Snipes, Dean Cain, , , Official Content From Sony Pictures Home Entertainment Urban street fighting meets the WWF and spawns geo political sportertainment. Will the good guys save the world or sell their souls for product endorsements?

In het jaar 2025 is de sport uit de titel, die afkomstig was uit een getto in LA, onder het bezielende management van Obike Fixx tot grote bloei gekomen. Het spel is een mengeling van rugby, zwevend skateboarden en rolschaatsen met rollerblades, waarbij een elektrisch geladen bal wordt nagejaagd. Een futuristische actiefilm gemaakt voor de tv, waarvoor schrijvers Steve De Jarnatt en Robert Hewitt Wolfe onbeschaamd leentjebuur hebben gespeeld. Niettemin zit er de nodige beweging in.

Mama is Boos! – 22.35 op SBS 9

Film | Mama is boos

Uploaded by Michael on 2017-04-14.

Niet een, maar twee stokoude Nederlandse films op TV vanavond. En weer een komedie. Mama is Boos! is de opvolger van schatjes. Dat wordt bingewatchen!

Heb je de ‘top 5 films op TV’ van 21 augustus al gezien? Check dan eens deze top 17 horror films en thrillers op Netflix.

Reageer op artikel:
Films op TV – 21 augustus: Last Vegas, Schatjes! en meer…
Sluiten