Tessa Ham
Tessa Ham Netflix & Zo 15 aug 2018

Films op TV – 15 augustus: Machete Kills, Pretty in Pink en meer…

Het voordeel van films op TV kijken is dat je niet uren op Netflix hoeft te zoeken naar een film die je uiteindelijk toch niet gaat kijken. Welke films op TV zijn vanavond de moeite waard? We vertellen het je elke dag. Vanavond, woensdag 15 augustus, is er heel wat vrouwelijk schoon op TV en kun je zwijmelen bij een klassieke romantische komedie.

Films op tv: 15 augustus

Vanavond is Charlie Sheen te zien als de president van de Verenigde Staten in Machete Kills. Een andere optie is Bruce Lee te zien vechten in Enter The Dragon. Zwijmelen kan ook met Pretty in Pink. Dit is onze ‘top 5 films op TV’ van 15 augustus.

Machete Kills – 20:28 uur op RTL 7

Machete Kills Official Trailer #2 (2013) – Jessica Alba, Charlie Sheen Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK:http://goo.gl/dHs73. Machete Kills Official Trailer #2 (2013) – Jessica Alba, Charlie Sheen Movie HD Click to Buy Tickets: http://goo.gl/MaH0FW Click to watch more Clips and Trailers: http://goo.gl/CdzUXY The U.S.

Op RTL 7 kun je vanavond genieten van een heerlijke wegkijkfilm, perfect voor tv. Een film die zichzelf totaal niet serieus neemt. In Machete Kills hakt, schiet en beukt acteur Danny Trejo als Machete zich een weg door Mexico. Hij is in opdracht van de president (Charlie Sheen) op jacht naar een doorgedraaide wapenhandelaar. Er zitten heel wat mooie vrouwen in deze film: Jessica Alba, Michelle Rodriquez, Amber Heard, Sofia Vergara, Lady Gaga én Vanessa Hudgens komen voorbij.

Pretty in Pink – 20:30 uur op NET 5

Pretty in Pink (1986) Official Trailer – Molly Ringwald Movie

Starring: Molly Ringwald, Jon Cryer, and Harry Dean Stanton Pretty in Pink (1986) Official Trailer – Molly Ringwald Movie A poor girl must choose between the affections of her doting childhood sweetheart and a rich but sensitive playboy.

Bij NET 5 is het vanavond zwijmelen met deze romantische komedie uit 1986. Vond je The Breakfast Club leuk? Dan is Pretty in Pink ook wat voor je. Het script werd bij beide films geschreven door John Hughes. Andie hoort niet bij de populaire meisjes en heeft het thuis niet breed. Andie wordt verliefd op de rijke Blane, maar heeft niet door dat haar beste vriend Duckie (Jon Cryer, die later Alan in Two and a Half Men speelt) verliefd op haar is.

Loft – 20:25 uur op Nederland 3

Final Trailer Loft

16 December in de Bioscoop! LOFT vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw.

Vijf getrouwde mannen delen samen een loft, waar ze vreemd kunnen gaan zonder dat hun vrouwen het merken. Maar op een ochtend vinden ze het lijk van een jonge vrouw. Ze proberen uit te vinden wat er precies is gebeurd en komen erachter dat ze elkaar niet zo goed kenden als ze dachten. Een Nederlandse film met onder andere Barry Atsma, Gijs Naber en Jeroen van Koningsbrugge.

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear – 22:40 op RTL 7

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear – Trailer

Leslie Nielsen returns as the intrepid (and accident-prone) Lt. Frank Drebin in Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear, “un film de David Zucker.” This second feature film from the “Police Squad!”

Frank Drebin is een onhandige luitenant die zijn duizendste drugsdealer heeft overmeesterd en daarom is uitgenodigd voor een diner in het Witte Huis. Daar stuit hij natuurlijk op een kwaadaardig complot. Een film vol slapstick en als je ervan houdt dus eentje die je lachspieren traint.

Enter The Dragon – 23:20 uur op Veroncia

Enter the Dragon Official Trailer #1 – (1973) HD

Enter the Dragon Movie Trailer – watch all clips http://j.mp/yPo7jX click to subscribe http://j.mp/sNDUs5 A martial artist (Bruce Lee) goes undercover to take down a crime lord. TM & © Warner Bros. Ent. (2012) Cast: Jim Kelly, Bruce Lee, John Saxon Director: Robert Clouse MOVIECLIPS YouTube Channel: http://j.mp/vqieFG Join our Facebook page: http://j.mp/tb8OMH Follow us on Twitter: http://j.mp/rZzGsm Buy Movie: http://j.mp/uchHMF Producer: Raymond Chow, Paul M.

In Enter The Dragon vraagt de Britse geheime dienst Bruce Lee mee te doen aan een vechtsporttoernooi dat wordt georganiseerd door een gevaarlijke crimineel. Lee moet uitzoeken of Han opium smokkelt, maar komt erachter dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus. Maar goed, het verhaal doet er eigenlijk niet toe. Je kijkt natuurlijk voor de gevechtsscènes, die Bruce Lee meesterlijk uitvoert.

Heb je de complete ‘top 5 films op tv’ van 15 augustus als gezien? Deze films en series staan sinds deze maand op Netflix.

Reageer op artikel:
Films op TV – 15 augustus: Machete Kills, Pretty in Pink en meer…
Sluiten