Fargo seizoen 4: Netflix onthult Chris Rock als hoofdrolspeler

Netflix heeft onthuld dat de Amerikaanse komiek Chris Rock als hoofdrolspeler is toegevoegd aan de cast voor Fargo seizoen 4. Verrassende keuze, wij kunnen niet wachten.

De heerlijke serie Fargo, doorspekt met donkere humor en grof geweld, speelt zich ieder seizoen af in een andere tijd. Het eerste seizoen speelt zich af in 2006, het tweede seizoen in 1976 en in het derde seizoen wordt weer vooruit gespoeld naar 2010. Het vierde seizoen speelt zich af in de jaren 50. De overeenkomst met de andere seizoen is dat het verhaal zich natuurlijk weer afspeelt in het dodelijk saaie sneeuwlandschap van Minnesota.

Chris Rock als maffiabaas

Fargo zit vol met verschillende verhaallijnen, die soms in een ander seizoen subtiel terugkomen. Chris Rock speelt in seizoen 4 een hoofdrol rol in één van die verhaallijnen. De komiek en acteur is de leider van een criminele familie in het Kansas City van de jaren 50. Ze controleren een groot deel van de stad, maar moeten de macht delen met maffiafamilie uit Italië.

chris rock, fargo seizoen 4

Beide families opereren in vrede met elkaar, maar onderling vertrouwen is er dan weer niet. Om de band te versterken besluiten ze hun oudste zonen te ruilen. Als je Fargo een beetje kent, word je blij van deze insteek en weet je waartoe dit gaat leiden.

Over de rest van de cast van Fargo seizoen 4 is nog niet zoveel bekend. Wel is duidelijk dat Noah Hawley zijn terugkeer gaat maken. Hij was als schrijver en producer al betrokken bij meer dan dertig afleveringen van de serie op Netflix. Ook regisseerde hij twee afleveringen. Hij kent de vibe van de serie als geen ander.

Fargo seizoen 4 op Netflix

Je zult nog even moeten wachten tot Fargo seizoen 4 op Netflix verschijnt. Vermoedelijk gaat het nieuwe seizoen met Chris Rock als hoofdrolspeler pas eind 2019 in première. Om het leed wat te verzachten: de Coen Brothers Western The Ballad of Buster Scruggs verschijnt eind dit jaar al op Netflix.

Reageer op artikel:
Fargo seizoen 4: Netflix onthult Chris Rock als hoofdrolspeler
Sluiten