The Drone (De Lift 2.0) is een heerlijk slechte horrorfilm

In 1983 kwam de Nederlandse regisseur Dick Maas met horrorfilm De Lift, over een lift met een eigen wil en een behoorlijk zieke geest. De film groeide uit tot een cultklassieker. Nu is er The Drone, waar de lift is vervangen door een drone.

The Drone, een horrorfilm met een cultsausje

The Drone gaat over een seriemoordenaar die zijn bewustzijn overzet naar een onbemand vliegend object, net voordat hij wordt vermoord. Zijn ziekelijk geest leeft verder in de drone, die vervolgens de boel gaat terroriseren. Om precies te zijn het net getrouwde stel Rachel en Chris, gespeeld door respectievelijk Alex Essoe en John Brotherton.

Het huwelijk van de twee wordt dus direct op de proef gesteld. Ze zullen alles op alles moeten zetten om samen het vliegende gevaarte te stoppen, voordat ze zelf slachtoffers worden. Maar zoemende seriemoordenaartje laat zich natuurlijk niet zo maar vangen. Het brein achter de film is Jordan Rubin, die het script van The Drone heeft geschreven en de film regisseert. Je kent hem wellicht van het minstens net zo bizarre camp-fest Zombeavers. Bekijk hieronder de trailer van de film, die het in zich heeft ook een cultklassieker te worden.

Trailer

The Drone (2019) – Official Teaser Trailer

TheDroneLives Instagram: https://www.instagram.com/thedronelives/ Twitter: https://twitter.com/TheDroneLivesTheDroneLives Hashtag: #TheDroneLives A serial killer transfers his consciousness into a consumer drone right before he is killed, then flies off to terrorize newlyweds Rachel (ALEX ESSOE) and Chris (JOHN BROTHERTON). The couple must fight to stop the insidious device before it destroys them both.

De film gaat later deze maand in première op het Sundance Filmfestival. Er is nog niks bekend over een Nederlandse bioscooplancering. In de horror-mood geraakt? Check dan deze top 17 horrorfilms en thrillers op Netflix. Ook kun je gewoon The Haunting Hill of House kijken, een horror-serie op Netflix met een grote rol voor Michiel Huisman.

Reageer op artikel:
The Drone (De Lift 2.0) is een heerlijk slechte horrorfilm
Sluiten