A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 12 okt 2018

Disney deelt trailer Aladdin (2019), de live-action remake uit je dromen

De natte droom van millennials is uitgekomen: er komt een veelbelovende remake van Aladdin, die in 2019 uitkomt. Disney heeft de eerste live-action teaser trailer gedeeld, die eindigt met een eerste glimp van Mena Massoud als hoofdrolspeler. Beter kun je de dag niet beginnen.

Live-action remake Aladdin (2019)

Aladdin is de live-action remake van de legendarische gelijknamige Disney-film uit 1992. In 2016 werd de film aangekondigd. De film wordt geregisseerd door Guy Ritchie en uiteraard geproduceerd door Walt Disney Pictures. Dames en heren, ga er rustig voor zitten, hier zijn de eerste beelden. Het watertanden is begonnen, we kunnen niet wachten op 2019.

ALADDIN Teaser Trailer (2019)

First teaser for Disney´s ALADDIN

Aladdin (Mena MAssoud), Jamine (Naomi Scott) en de geest (Will Smith)

Zoals gezegd: Aladdin wordt gespeeld door de Canadese acteur Mena Massoud. De Engelse actrice Naomi Scott speelt Jasmine. De rest van de cast bestaat onder anderen uit Will Smith, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen en Numan Acar.

https://www.instagram.com/p/Bow3vBVHP7Q/

Will Smith, die de rol van Geest, speelt, deelde gisteren al de poster van de film op zijn Instagram-account. ‘Choose wisely’, is te tekst die staat geschreven onder de lamp. “Laat me eruit! Ik kan niet wachten tot jullie mij in het blauw zien”, schreef Smith erbij. Zijn post heeft al meer dan 3 miljoen likes. Ja, de remake van Aladdin in 2019 kan wel eens een succesje worden.

Nederlandse bad guy Marwan Kenzari

Marwan Kenzari, die de laatste tijd sowieso aardig aan de weg timmert in Hollywood (lees: Murder on the Orient Express, The Mummy en The Promise) heeft ook een rol in de live-action remake van Aladdin. Hij speelt bad guy Jafar. Wanneer de film in Nederland in de bioscopen verschijnt, is nog niet exact bekend. In Amerika staat de première gepland op 24 mei 2019.

Onlangs verscheen prinses Jasmine op de cover van Playboy. Net als deze 12 Disney-prinsessen.

Reageer op artikel:
Disney deelt trailer Aladdin (2019), de live-action remake uit je dromen
Sluiten