Game of Thrones-cast ’emotioneel en geschokt’ over seizoen 8

Over minder dan twee weken gaat eindelijk seizoen 8 van Game of Thrones in première. En alsof we al niet opgewonden genoeg waren, gooit de cast nog even wat olie op het vuur.

Interviews met cast Game of Thrones seizoen 8

Natuurlijk zijn de acteurs en actrices van Game of Thrones zo slim om geen spoilers van seizoen 8 weg te geven, maar na de onthullingen van Kit Harington (Jon Snow), Maisie Williams (Arya Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Sophie Turner (Sansa Stark) willen we maar één ding: de tijd vooruit spoelen naar 15 april 2019, de datum waarop Game of Thrones seizoen 8 in première gaat. Je leest de uitspraken van de castleden onder de nieuwe trailer die vandaag is gedeeld.

Game of Thrones | Season 8 | Official Promo: Survival (HBO)

Game of Thrones returns for its final season on April 14.

Kit Harington (Jon Snow) in tranen

Kit Harington (Jon Snow) liet van zich horen in The Late Show. “Ik was geschokt en totaal verrast over het laatste seizoen. Na mijn laatste scène probeerde ik het droog te houden, maar ik barstte in tranen uit”, zei de Britse acteur in een interview met Stephen Colbert tijdens The Late Show.

john snow, game of thrones seizoen 8, interview, kit harington

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) flabbergasted

Dan Emilia Clarke (Daenerys Targaryen). Zij verwerkte de finale van Game of Thrones seizoen 8 op een heel andere manier. “Ik was totaal flabbergasted nadat ik het script voor het laatste seizoen in handen kreeg en gelezen had. Ik heb drie uren doelloos door Londen gelopen en voor me uit lopen staren”, zegt ze in een interview met Independent. “Nadat ik mijn laatste woorden op de set sprak als Daenerys Targaryen, vloeiden de tranen uit mijn ogen. Een glas wijn maakte het alleen maar erger.”

game of thrones, seizoen 8, emilia clarke, Daenerys Targaryen, interview

Maisie Williams (Arya Stark): ‘Het was heel, heel emotioneel’

Maisie Williams (Arya Stark) gaf deze week een interview met S Magazine aan dat ze al van veel acteurs en actrices afscheid had genomen voordat ze zelf aan haar laatste scène begon. Alleen dat was al emotioneel. Daarnaast was het laatste seizoen en het slot naar eigen zeggen heftig. “Het laatste seizoen op de set was heel, heel emotioneel. Alle afscheidsspeeches van de acteurs en actrices zorgde iedere keer weer voor tranen”, zegt ze. “Maar het was een prachtige laatste scène voor mij. Het voelt als het juiste moment om afscheid te nemen van Arya.”

game of thrones, seizoen 8, emilia clarke, Daenerys Targaryen, interview, arya, maisie williams

Sophie Turner (Sansa Stark): ‘Een emotionele marteling’

Sophie Turner (Sansa Stark) vertelde eerder al het een en ander over de grande finale tegen The Statesman. “Alles en iedereen komt samen in het laatste seizoen. Het wordt bloediger en dan in de voorgaande seizoenen en de emotionele martelgang is zwaarder.” Bekijk hieronder een interview met Maisie Williams en Sophie Turner voor Rolling Stone.

The First Time with Maisie Williams & Sophie Turner

Maisie Williams & Sophie Turner on the first time they met, getting matching tattoos, having ‘Game of Thrones’ sleepovers and more. Subscribe to Rolling Stone on YouTube: http://bit.ly/1uGwgGg Check out http://www.rollingstone.com for the latest news in music, culture, politics and more.

Check ook deze 3 infographics die al het verraad uit zeven seizoenen Game of Thrones verpakken.

Reageer op artikel:
Game of Thrones-cast ’emotioneel en geschokt’ over seizoen 8
Sluiten