A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 18 sep 2018

Superheldin en nieuwe Avenger: de eerste trailer van Captain Marvel

Het Marvel Universum biedt een nieuwe superheld een podium op het witte doek. Of beter gezegd: superheldin. Captain Marvel krijgt namelijk haar eigen film. De nieuwe heldin gaat een grote rol spelen in de toekomst van The Avengers en op 8 maart 2019 verschijnt ze met haar eigen film in de bioscoop. De eerste trailer is een feit.

Even voor alle duidelijkheid: Captain Marvel is altijd weer iemand anders. In de loop der jaren hebben verschillende personages deze titel geclaimd in stripboeken. De nieuwe film richt zich op Carol Danvers, het meest recente personage die de plichten en taken van Captain Marvel op zich neemt. Ze pakt het groots aan, want Captain Marvel beschermt niet alleen de planeet, maar het hele universum. Ga er maar aan staan.

Een piepjonge Nick Fury

In de trailer zie je Carol Danvers (Brie Larson) op aarde terechtkomen. Nick Fury (ooit gespeeld door Samuel L. Jackson) vangt haar op. Het gaat echter om een veel jongere Nick Fury dan je gewend bent. Zo heeft het personage beide ogen nog (en dus nog niet dat iconische ooglapje). De film speelt zich af in de jaren negentig, nog voor de meeste Marvel-films die we al kennen.

Trailer

Marvel Studios’ Captain Marvel – Official Trailer

Higher. Further. Faster. Watch the trailer for Marvel Studios’ Captain Marvel, in theaters March 8, 2019. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Naast Nick Fury en Captain Marvel zie je in de trailer ook Skrulls voorbij komen. Dit zijn buitenaardse wezens die van dezelfde planeet als Captain Marvel komen. In de film vormen ze het grootste gevaar. Het verhaal speelt zich af op zowel de aarde als haar thuisplaneet Hala. Ook een groot deel van de rest van de cast, waaronder Jude Law, is te zien in de trailer.

Captain Marvel is een must voor The Avengers-fans

Als je fan bent van The Avengers-films, weet dan dat Captain Marvel een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van deze filmserie. Een duidelijke reden om de film over deze superheldin niet te missen. Je zal nog even moeten wachten, want de film verschijnt op 8 maart 2019 in de bioscoop.

Check ook deze heerlijke collectie sneakers, die is ontstaan uit een samenwerking tussen Vans en Marvel.

Reageer op artikel:
Superheldin en nieuwe Avenger: de eerste trailer van Captain Marvel
Sluiten