A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 12 mrt 2019

De workout van Brie Larson om Captain Marvel te worden

Captain Marvel is nog maar net te zien in de bioscoop en de film is nu al een megasucces. De film met Brie Larson in de hoofdrol trok in de Nederlandse bioscopen in de eerste vijf dagen al meer dan 150.000 bezoekers. Daarmee heeft de vrouwelijke superheld de opening van Black Panther vorig jaar overtroffen.

Wereldwijd heeft de film in het eerste weekend 455 miljoen dollar opgebracht, omgerekend meer dan 400 miljoen euro. De eerste film van Marvel met een vrouwelijke hoofdrol is direct ook een van de succesvolste films ooit van het entertainmentbedrijf. Alleen Avengers: Infinity War deed het wereldwijd beter in het eerste weekend.

Captain Marvel word je niet zo maar

Hoe je een succesvolle superheld wordt? Nou, je moet meer kunnen dan alleen acteren. Voor een rol als Carol Danvers alias Captain Marvel zijn loodzware trainingssessies nodig. De film zit vol dynamische actiescènes en stunts, waarvan een deel door de afgetrainde Brie Larson zelf uitgevoerd wordt. In de onderstaande featurette, gedeeld door Marvel Studio’s, zie je een glimp van de workout.

Marvel Studios’ Captain Marvel | Featurette

Check out this behind-the-scenes featurette with cast and filmmakers from Marvel Studios’ Captain Marvel! In theaters March 8.

Brie Larson op Instagram

Gewichtheffen, bankdrukken, muurklimmen, opdrukken met kettingen om de taille en zo kunnen we nog even doorgaan. Brie Larson heeft zich als een Spartaan voorbereid op haar rol als Captain Marvel. Check deze video’s video’s die Brie Larson deelde op Instagram. En we vertellen je uit eigen ervaring: dat muurklimmen is zwaarder dan dat het lijkt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Getting stronger is a process I’m committed to showing up for everyday. 💖💪💖

Een bericht gedeeld door Brie (@brielarson) op

“I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in metaphor.” #SiriHustvedt

56.8k Likes, 345 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “”I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in…”

335/350/400 byeeeeeee

79.2k Likes, 1,622 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “335/350/400 byeeeeeee”

My self tape for the role of Spider-Man? Narration by @risemovement

185.3k Likes, 2,007 Comments – Brie (@brielarson) on Instagram: “My self tape for the role of Spider-Man? Narration by @risemovement”

Dit bericht bekijken op Instagram

16lbs 🔨 cc: @chrishemsworth

Een bericht gedeeld door Brie (@brielarson) op

Captain Marvel is een must voor The Avengers-fans

In de eerste trailer zag je Carol Danvers al op aarde terechtkomen. Nick Fury, nog zonder het iconische ooglapje, vangt haar op. In de film vormen Skrulls, buitenaardse wezens die van dezelfde planeet als Captain Marvel komen, het grootste gevaar. Het verhaal speelt zich af op zowel de aarde als haar thuisplaneet Hala.

Als je fan bent van The Avengers-films, weet dan dat Captain Marvel een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van deze filmserie. Een duidelijke reden om de film over deze superheldin niet te missen. De film is sinds 8 maart 2019 te zien in de bioscoop. Hieronder nog een keer de samenvatting van de workout van ‘s werelds nieuwe superheldin.

Check ook deze coole collectie sneakers, die is ontstaan uit een samenwerking tussen Vans en Marvel.

Reageer op artikel:
De workout van Brie Larson om Captain Marvel te worden
Sluiten