Vince Gilligan komt met Breaking Bad-film ‘Greenbriar’

Goed nieuws voor fans van Breaking Bad, en dat zijn er nog al wat. De populaire serie, die nog altijd op Netflix te bewonderen is, krijgt een vervolg in de vorm van een film. Dat melden Amerikaanse media. De meesterlijke regisseur, producer en scenarist Vince Gilligan gaat de film maken. Hij is ook het brein achter de serie.

Vince Gilligan maakt filmvervolg Breaking Bad

Het gaat volgens The Hollywood Reporter om een film van 120 minuten die zich afspeelt binnen het wereldje van Breaking Bad. In en rond New Mexico dus, heerlijk. Of het verhaal zich voor, na of tijdens de hoogtijdagen van Walter White gaat afspelen, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat over de ontsnapping van een ontvoerde man gaat. Volgens The Albuquerque Journal heeft de film Greenbriar als werktitel.

10 jaar Breaking Bad: Aaron Paul vindt Bryan Cranston in camper in hilarische video

Of Bryan Cranston de rol van Walter White alias Heisenberg op zich zal nemen, is nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor Aaron Paul als Jesse Pinkman. Het is überhaupt niet bekend of deze personages er wel in voorkomen. Dat Vince Gilligan de man achter de film is, staat wel vast volgens de Amerikaanse media.

Vince Gilligan gaat de film schrijven, produceren en mogelijk ook regisseren. Daarbij krijgt hij de hulp van Mark Johnson en Melissa Bernstein. Zij zijn ook betrokken bij de Breaking Bad prequel Better Call Saul.

Opnames Greenbriar

De opnames voor de film beginnen eind deze maand in Albuquerque in New Mexico. Of Greenbriar alleen de werktitel of ook de uiteindelijke titel is, is niet helemaal duidelijk. Maakt ook allemaal niet uit. Wij zouden zeggen: laat zo snel mogelijk maar komen, die film.

Wist je trouwens dat er ook een Breaking Bad cafe is? Nee, niet met ICE-koffie, wees gerust. Wel met gewone koffie, die je drinkt in de sfeer van de serie. Lees hier meer.

Reageer op artikel:
Vince Gilligan komt met Breaking Bad-film ‘Greenbriar’
Sluiten