Tessa Ham
Tessa Ham Netflix & Zo 27 aug 2018

Black Panther verschijnt nog gewoon op Netflix

Heb jij Black Panther in de bioscoop gemist? Of wil je de superheldenfilm gewoon nog een keer zien? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ondanks het feit dat Disney volgend jaar een eigen streamingdienst heeft, zal Black Panther nog gewoon op Netflix verschijnen.

Eigen streamingdienst Disney

In 2019 komt Disney met een eigen streamingdienst, waar we niet alleen klassiekers als Sneeuwwitje kunnen verwachten, maar ook de films van Star Wars en Marvel. Tot die tijd zit je gelukkig met je Netflix account nog goed. Deze maand verschenen Guardians of the Galaxy Vol. 2 en het vijfde deel van Pirates of the Caribbean nog op de streamingdienst. Nu kondigt Netflix aan dat Black Panther ook binnenkort te bekijken zal zijn.

Wanneer de film precies op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend. Op de Amerikaanse Netflix verschijnt de film op 4 september. Het zou kunnen dat Black Panther ook vanaf deze datum in Nederland te zien is.

Marvel’s Black Panther

De film gaat over T’Challa (gespeeld door Chadwick Boseman), die na de dood van zijn vader wordt gekroond tot koning van Wakanda. Het Afrikaanse land is technologisch veel verder ontwikkeld dan alle andere landen, door het metaal vibranium. Niet iedereen is het er mee eens dat T’Challa de koning van Wakanda is.  Geen andere Marvel-films bekeken? No worries! Black Panther is een geheel op zichzelf staand verhaal.

Binnen een maand had Black Panther al een plekje bemachtigd in de top 20 met de succesvolste films ooit. Door de grotendeels zwarte cast en crew was de superheldenfilm het gesprek van de dag. Black Panther en het succes van de film is een grote overwinning voor diversiteit binnen Hollywood.

Reageer op artikel:
Black Panther verschijnt nog gewoon op Netflix
Sluiten