Beyoncé komt met eigen Netflix-documentaire

Goed nieuws voor fans van Beyoncé. De zangeres komt met een eigen documentaire op Netflix. Dat meldt US Magazine.

Beyoncé komt met Netflix-documentaire

De documentaire gaat volgens US Magazine over haar iconische optreden op Coachella in 2018. Een jaar geleden schreef ze daar geschiedenis als eerste zwarte vrouwelijke headliner op het festival in Indio, Californië. De eerste vrouwelijke headliners ooit op Coachella waren Lady Gaga en Björk, tijdens eerdere jaargangen. De documentaire volgt de zangeres voorafgaand, tijdens en na het historische optreden op Coachella 2018.

Beyoncé – Intro/Crazy In Love/Freedom/Lift Every Voice And Sing/Formation (Coachella Weekend 1)

Beyoncé performing at Coachella on April 14, 2018 (Weekend 1). Her first time performing since the 2017 Grammys & giving birth to her twins Sir & Rumi Carter in June 2017.

Het is niet de eerste documentaire over Beyoncé. In 2013 verscheen Life Is But A Dream op HBO. Deze documentaire, die meerdere awards won, geeft je een kijkje in het leven van Beyoncé en haar relatie met Jay-Z. De releasedatum van de Netflix-documentaire is nog niet bekend.

Adidas

De zangeres is deze week sowieso veel in het nieuws. Zo werd ook bekend dat de zangeres een samenwerking is aangegaan met Adidas. Ze komt met een eigen schoenenlijn voor Adidas en blaast haar eigen sportmerk Ivy Park onder de vlag van Adidas een nieuw leven in.

Vorig jaar schreef Beyoncé niet alleen geschiedenis op Coachella, maar ook in Vogue. Samen met Rihanna. Lees en bekijk hier meer.

Reageer op artikel:
Beyoncé komt met eigen Netflix-documentaire
Sluiten