A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 20 nov 2018

Avengers: Infinity War wordt jouw kerstfilm op Netflix

Ja heus, Avengers: Infinity War komt tijdens kerst naar Netflix. Het is een van de laatste Marvel-films die op Netflix verschijnt, daarna neemt Disney+ het over. Hoe dan ook: perfect voor degenen die de derde Avengers-film nog niet hebben gezien.

Avengers: Infinity War naar Netflix tijdens kerst

Avengers: Infinity War is een van de beste Marvel-films ooit. En sowieso de meest succesvolle. Wereldwijd wist de film in zijn openingsweekend meer dan 640 miljoen dollar op te halen. Een record dat daarvoor in handen was van The Fate of the Furious (Fast & Furious 8).

NX on Twitter

Oh, snap. Avengers: Infinity War is coming to @Netflix on December 25. https://t.co/EMB8LgicdT

Dat de film net als alle andere Marvel-films op de nieuwe streamingdienst Disney+ gaat verschijnen wisten we al, nu is bekend geworden dat de film tijdens kerst te streamen is op Netflix. Avengers: Infinity War verschijnt op Eerste Kerstdag (25 december) op de streamingdienst.

Disney+

Het is een van de laatste Marvel-films die op Netflix zal verschijnen. Na Ant-Man and the Wasp verschijnen de films uit het Marvel-universum alleen nog op Disney+. Lees hier meer over die nieuwe streamingdienst.

Marvel Studios’ Avengers: Infinity War Official Trailer

“There was an idea…” Avengers: Infinity War. In theaters April 27. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

Nog even heel kort de storyline, in Jip-en-Janneke-taal: Avengers: Infinity War vertelt het verhaal van slechterik Thanos, die op zoek is naar een aantal magische stenen waarmee hij over het universum kan heersen. Verschillende superhelden, die je kent uit de andere Avengers en Guardians od the Galaxy-films, moeten daarom noodgedwongen samenwerken om hem tegen te houden.

Avengers 4

Avengers: Infinity War heeft zoveel losgemaakt onder fans van Marvel, dat de buzz (hè, wat een ouderwets woord alweer) gewoon door blijft gaan. We kijken er niet vreemd van op als dit doorgaat tot ‘Avengers 4’ daadwerkelijk verschijnt. Onlangs verklapte Mark Ruffalo (de acteur die de Hulk speelt) tijdens de de talkshow van Jimmy Fallon de titel. Gecensureerd, als grap. Maar een Russische Marvel-fan wist dit te decoderen. Lees daarover hier meer.

Reageer op artikel:
Avengers: Infinity War wordt jouw kerstfilm op Netflix
Sluiten