Eerste trailer ‘Avengers: Endgame’ vol emotie, drama én humor

2019 wordt een fantastisch jaar voor fans van superhelden-films. We beginnen met Captain America en eindigen met Spider-Man: Far From Home. Toch kijken we het meeste uit naar de film die in April gaat verschijnen. Dan krijgen we namelijk eindelijk het vierde deel van de Avengers. Zojuist is de eerste trailer verschenen en die stelt absoluut niet teleur! Dit is Avengers: Endgame.

Het einde van Avengers: Infinity War was behoorlijk heftig. Thanos slaagde erin om alle infinity stones te verzamelen en vernietigde zo de helft van alle levende wezens in het universum. Ook een aantal superhelden verdween letterlijk als sneeuw voor de zon. Een emotioneel einde en die lijn wordt doorgetrokken in de vierde Avengers film.

Trailer Avengers: Endgame

In de trailer zien we Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Bruce Banner en Nebula, maar ook een superheld die we al een tijdje niet meer gezien hebben. Hawkeye is terug! In Avengers: Infinity War was hij de grote afwezige, maar nu is hij weer helemaal terug. Opvallend genoeg zien we nog geen beelden van Captain Marvel. Zij werd aan het einde van Avengers: Infinity War opgeroepen door Nick Fury, maar we zien haar nog niet.

Marvel Studios’ Avengers – Official Trailer

Part of the journey is the end. ► Subscribe to Marvel: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on FaceBook: ‪https://www.facebook.com/Marvel For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Google+: ‪https://plus.google.com/+marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial

De trailer is behoorlijk heftig en emotioneel, maar Marvel zou geen Marvel zijn als er geen humor in zit. Gelukkig is dat ook in Avengers: Endgame het geval, want aan het einde van de trailer zien we de terugkeer van Ant-Man. Als je Ant-man and the Wasp hebt gezien weet je waar Scott Lang was tijdens Avengers: Infinity War, dus dat hij zo binnen komt lopen is best verrassend.

Watertanden tot april

Wij kunnen na het zien van de trailer niet meer wachten. Gelukkig gaat Avengers: Endgame eerder dan verwacht in de bioscoop verschijnen. Ergens in april keren de superhelden terug om de rommel die Thanos heeft achtergelaten weer op te ruimen.

We weten nu eindelijk hoe Avengers 4 gaat heten, maar stiekem wisten we dit al. Afgelopen zomer blunderde een Mark Ruffalo en maakte per ongeluk bekend dat het vierde deel Avengers: Endgame gaan heten. Benieuwd hoe hij dit toen onbewust bekend maakte? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Eerste trailer ‘Avengers: Endgame’ vol emotie, drama én humor
Sluiten