7 veelbelovende films om naar uit te kijken in 2019

Voor veel mensen wordt 2019 een mooi jaar. Daar horen de liefhebbers van een goede film dit jaar zeker bij. 2019 staat volgepland met de mooiste remakes en spannendste nieuwe parels op het witte doek. In dit overzicht bieden 7 veelbelovende films om naar uit te kijken in 2019.

7 films om naar uit te kijken in 2019

We hadden van deze lijst ook zo de 70 beste films kunnen maken. Zo hebben we Dombo, Joker, Godzilla 2, X-Men: Dark Phoenix, How to Train Your Dragon 3, Hellboy, Captain Marvel en nog een rits veelbelovende films niet meegenomen. Dit is dan ook onze top 7 voor 2019.

Once Upon a Time in Hollywood

brad pitt, leonardo dicaprio, once upon a time in hollywood, quentin tarantino

Quentin Tarantino regisseert. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie spelen de hoofdrollen en het verhaal gaat over de sektarische Charles Manson-bende en de moord op Sharon Tate. Als je al deze ingrediënten bij elkaar optelt is de kans groot dat de film net zo’n cultstatus zal bereiken als Charles zelf. In ieder geval is het nog een flinke tijd wachten tot we op 19 augustus 2019 de première kunnen aanschouwen. Wel bieden we je alvast een eerste impressie van < a href="https://froot.nl/netflix/margot-robbie-upon-time-hollywood/">Once Upon a Time in Hollywood

Star Wars Episode 9

Zou dat schattige jongetje uit The last Jedi terugkomen? Vormt dit jongetje of de film de brug naar de nieuwe Star Wars Trilogie? Komen Yoda en Luke Skywalker terug? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen na het zien van de vorige Star Wars klassiekers. De antwoorden weet je vanaf 20 december 2019. Als de kerstboom weer staat kun je namelijk net voor de volgende overdosis kerstfilms deze première meepakken.

The Lion King

THE LION KING Trailer (2019)

First trailer for THE LION KING

Precies 25 jaar na de eerste premiere komt Disney op 19 augustus 2019 met een remake van deze legendarische klassieker. Deze keer geen betoverende animaties of vervolgdelen, maar een prachtige real action remake. Inderdaad, echte dieren zullen de harten van jong en oud nog genadelozer stelen in deze nu al ontroerende Disney-release. Ben jij benieuwd? Kijk dan alvast de eerste beelden van The Lion King

Voor de laatste keer James Bond met Daniel Craig

Meestal lukt het niet om de details van komende releases geheim te houden. Tot nu toe lukt dit met de nieuwste James Bond helaas bovengemiddeld. Vooralsnog weten we alleen zeker dat het de laatste keer wordt dat Daniel Craig ‘shaken not stirred’ achter de boeven aangaat. Bijna zeker weten we dat op 25 oktober 2019 de wereldpremière in Engeland plaats zal vinden. Voor het overige is het (ongeduldig) aftellen.

Toy Story 4

TOY STORY 4 Teaser Trailer 2 (2019)

Here is the teaser trailer 2 for TOY STORY 4

We weten het zeker! Woodie, Buzz Lightyear, Jessie en alle andere bekende figuren zijn er weer bij. De bijzonder snel in elkaar gezette held Forkey komt de gelederen versterken. Op 21 juli 2019 is de première. Laten we hopen dat de hele film net zo gedetailleerd is als de trailer van Toy Story 4.

Gemini Man

De liefhebbers van Science Fiction kunnen dit jaar hun hart ophalen met Gemini Man. Deze film met onder meer Will Smith komt uit op 4 oktober 2019. Ang Lee regisseert het nu al spannende verhaal van Henry Brogen, de moordenaar die voordat hij met pensioen kan moet afrekenen met een ultieme vijand. Die vijand is een jongere kloon van hemzelf die dus alle moves van de oude killer kan voorspellen. Aan special effects waarschijnlijk geen gebrek, want de film is al vanaf 1997 ‘in the making’ maar tot nu toe kregen de producenten de techniek niet zover dat ze de special effects konden maken die voor de film nodig zijn. Spannend!

Aladdin

Disney’s Aladdin Teaser Trailer – In Theaters May 24th, 2019

“Aladdin” is the exciting tale of the charming street rat Aladdin, the courageous and self-determined Princess Jasmine and the Genie who may be the key to their future. Directed by Guy Ritchie, who brings his singular flair for fast-paced, visceral action to the fictitious port city of Agrabah, the film is written by John August and Ritchie based on Disney’s “Aladdin.”

Disney heeft de release-kalender goed gevuld, dus we sluiten het overzicht af met de aanstaande release van de live action remake van Disney-klassieker Aladdin. De Amerikaanse première staat gepland voor 24 mei 2019. We kunnen niet wachten om dan Will Smith als de blauwe geest uit de fles te zien komen. Daarin zijn we niet de enige, want zijn aankondiging trok al miljoenen likes. Overigens is deze film voor ons extra bijzonder. Met de Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt slechterik Jafar. Kan jij niet wachten tot de release? Bekijk dan snel de trailer van Aladdin

Reageer op artikel:
7 veelbelovende films om naar uit te kijken in 2019
Sluiten