Smartphones komen in opstand in Indiase superheldenfilm 2.0

Waar wij om de zoveel maanden in de bioscoop te vinden zijn voor de zoveelste Marvel-film, kunnen ze er in India ook wat van. Sterker nog, daar gaan ze een absurdistische stap verder in het tonen van onze toekomst. Maak kennis met een film genaamd 2.0.

2.0: India scoort met absurde superheldenfilm

Ja, 2.0 is de naam. Het idee achter dit absurde project is vrij simpel: wat gebeurt er als onze smartphone-verslaving totaal uit de hand loopt? 2.0 geeft je een over-de-top voorproefje op die toekomst. Inclusief robots, explosies, een gigantische cyborg-adelaar en miljoenen gehackte toestellen.

De Indiase superster Rajinikanth speelt de hoofdrol. Hij is een lokale beroemdheid die je wellicht bekend voorkomt. 2.0 is namelijk een vervolg op Enthiran, een film waarin Rajinikanth dezelfde superheld speelt. Destijds, in 2010, ging het onderstaande fragment uit die film wereldwijd viraal:

Zet je schrap, want 2.0 gaat zo mogelijk nog verder qua absurditeit. Chitti, de superheld uit de film, vecht tegen een slechterik die een extreme hekel heeft aan smartphones. De bad guy uit de film kan technologie op afstand besturen. Het resultaat? Miljoenen tablets en smartphones die in gigantische robots veranderen.

Op 29 november komt de film uit in India, dus je hebt nog even om bij te komen van deze geweldige trailer:

2.0 – Official Trailer [Tamil] | Rajinikanth | Akshay Kumar | A R Rahman | Shankar | Subaskaran

Unleashing the Official Trailer of our Magnum Opus “2.0” Starring Rajinikanth, Akshay Kumar, Amy Jackson in lead; Music Composed by A R Rahman & Directed by Shankar. #2Point0 #2Point0Trailer #LycaProductions #Rajinikanth #AkshayKumar #ARRahman #Shankar Lyca Productions presents 2.0 Trailer -Team 2.0- Cast : ‘Superstar’ Rajinikanth, Akshay Kumar, Amy Jackson & Others Written & Directed by S.

Hopelijk kunnen we later het eindresultaat ergens op het internet bewonderen. Het beste van slechte jaren tachtig-films en absurde moderne technologie komt namelijk op een manier samen zoals alleen India voor elkaar kan krijgen. Check ook het leven van superhelden en schurken tijdens hun pensioen.

Reageer op artikel:
Smartphones komen in opstand in Indiase superheldenfilm 2.0
Sluiten