A. de Jong
A. de Jong Netflix & Zo 21 sep 2018

10 ‘Easter Eggs’ in Stranger Things die je sowieso hebt gemist

De Duffer Brothers zijn duidelijk fan van easter eggs, want hun hitserie Stranger Things zit er helemaal vol mee. Ga er lekker upside down voor zitten en verbaas je over de verbogen grappen en boodschappen die je zeer waarschijnlijk over het hoofd hebt gezien.

10 easter eggs in Stranger Things

10 Easter Eggs Die Je Miste In Stranger Things

Als je nieuw bent op ons kanaal, Abonneer! Verborgen verwijzingen, boodschappen, geintjes, trucjes, grapjes, grolletjes, aanpassingkjes en humortjes zijn in veel series terug te vinden. De Duffer Brothers zijn er duidelijk fan van, want hun hitserie Stranger Things zit er helemaal vol mee. Check meer op onze website: https://bit.ly/2L9WLlQ Volg ons ook op social media!

Wat zijn easter eggs?

Letterlijk vertaald: paaseieren. En wat doe je daarmee? Juist, verbergen. Easter eggs zijn dan ook niets meer dan een grapjes of een verborgen boodschappen die in een computerprogramma, een film, een website, een computerspel, een dvd, een cd (hidden track), een plaatje of een boek verwerkt zitten. In auto’s van het merk Tesla Motors zitten overigens ook grapjes verstopt. Een voorbeeld: als je bij het laden van de auto tien keer op de laadknop klikte, liet de oplader een regenboogkleurig patroon zien (terwijl de kleur normaal gesproken wit is).

Maar Disney spant de kroon. Check bijvoorbeeld deze top 10 ‘paaseieren’ in Disney films, die je waarschijnlijk ook hebt gemist. Wist je trouwens dat Stranger Things een prequel krijgt in boekvorm? Lees hier meer.

Reageer op artikel:
10 ‘Easter Eggs’ in Stranger Things die je sowieso hebt gemist
Sluiten