Jelle van Es
Jelle van Es Mode 24 nov 2018

Van deze Diodora x Rick and Morty sneakers word je vrolijk

Eén van de beste animatiereeksen van de afgelopen jaren is zonder twijfel Rick and Morty. Het is absurd, grof, maar vooral erg grappig en kent boeiende personages. Het is zo’n serie waarbij elke aflevering gewoon een schot in de roos is. Het is nu wachten op een nieuwe serie en dat is behoorlijk lastig. Gelukkig kun je nu gaan rondlopen op heuse Rick and Morty sneakers.

Los op de Rick and Morty sneakers

Het gaat om een paar sneakers dat Diadora heeft uitgebracht in samenwerking met Adult Swim, waar Rick and Morty op wordt uitgezonden. De Rick and Morty sneakers heten de N902 en de B.Elite en en worden uitgebracht bij Foot Locker. Die schoenenwinkel viert nu in de Verenigde Staten de Week of Greatness en lanceert een hoop nieuwe sneakers. De onderstaande commercial is wat dat betreft erg herkenbaar voor sneaker-liefhebbers.

The Week of Greatness is back: Because Sneakers

To the outside world, we are a little unusual. Why do we get up at 3 am to cop a drop in a different timezone? Why do we secretly sniff out box-fresh sneakers? To us, the answer is obvious. Because Sneakers.

De Rick and Morty sneakers van Diadora komen in twee varianten. Enerzijds heb je een witte sneaker met Rick op de zijkanten en groene, paarse en blauwe accenten. Dit is de B.Elite. De andere sneaker draait om Morty, die op de achterkant van de sneaker van suède lijkt te zijn gemaakt. Deze kent een opvallende gele hiel, een blauwe zool en veel opvallend kleurgebruik aan de bovenkant. Dit is de N902.

Rick and morty

Dit bericht bekijken op Instagram

#DiadoraXRickMorty #Diadora #FootLocker Diadora N902 + B. Elite Footwear and Apparel Launching 11/19, Online and New York Foot Locker Flagships

Een bericht gedeeld door Foot Locker (@footlocker) op

Als dat nog niet genoeg is, komen er ook nog hoodies en shirts van Rick and Morty, zodat je je lol op kan. De sneakers zijn nu te koop bij Foot Locker en kosten respectievelijk 99 en 119 euro. Bestellen kan onder andere op de webshop van de schoenenwinkel. Die is hier te vinden.

Reageer op artikel:
Van deze Diodora x Rick and Morty sneakers word je vrolijk
Sluiten