A. de Jong
A. de Jong Sneakers 8 aug 2018

8 x de vetste ‘skate sneakers’ uit 2018

Skate sneakers zijn hun doel voor een groot gedeelte voorbij geschoten en worden tegenwoordig vooral ook buiten de skate scene gedragen. Dat heeft zo zijn redenen: ze zijn stijlvol, zitten vanaf seconde 1 comfortabel en zijn op een enkel model van Nike na niet zo belachelijk duur. Dit zijn de 8 vetste skate sneakers van 2018 tot nu toe, voor heren en dames.

Nike SB Stefan Janoski MAX iD

Als er één schoen is die lekker loopt, dan is het de Nike SB Stefan Janoski MAX iD. De onderstaande skateschoen kun je naar eigen smaak personaliseren. Beschikbaar voor zowel dames als heren, voor een prijs van 130 euro tot 150 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, Nike SB Stefan Janoski MAX iD

NB Numeric skate sneakers

De skatelijn van New Balance heet Numeric en is niet zo heel bekend, maar bevat een arsenaal aan stijlvolle skate sneakers. De NB Numeric 420 bijvoorbeeld. Maar onze favoriet van 2018 is toch echt de NB Numeric PJ Ladd 533 V2. Ze kosten 70 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, new balance numeric

Puma x Santa Cruz

In juli 2018 werd bekend dat Puma een samenwerking is aangegaan met skateboardmerk Santa Cruz. Het resultaat: deze ultieme skateschoenen. Noem ons merkbelust, maar Santa Cruz en Puma op één schoen is gewoon lekker. Deze schoen is gemaakt ter ere van het 50-jarige jubileum van de Puma Suede. Ze kosten 110 euro. Snel bij zijn, want het is een collectors item.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, new balance numeric

Adidas Busenitz Pro

Ook Adidas is upcoming in de skateboardwereld. De Adidas Busenitz Pro is hét model uit de lijn met skate sneakers. Classic zwarte suède schoenen, de bruine zolen maken ze af. Het damesmodel kost 79 euro, het herenmodel kost 89 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, adidas Busenitz Pro

DC E.Tribeka LE

De lompe skateschoen van weleer is bezig met een comeback. En bij lompe skateschoenen, denk je natuurlijk als eerst aan DC. De nieuwe modellen zijn wat minder lomp dan vroeger en hebben veel weg van dad shoes. Ons favoriete model is de DC E.Tribeka LE, verkrijgbaar in verschillende kleuren voor 120 euro. Een damesmodel dat in de buurt komt is de DC Heathrow IA, afgeprijsd naar 65 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, dc

Nike SB Air Max Bruin Vapor

Nog een lekker model uit de lijn van Nike SB. Deze Nike SB Air Max Bruin Vapor skateschoen is een variant op de klassieke Air Max, maar voor skateboarders is de zool dunner gemaakt voor het ultieme boardgevoel. Deze schoen zit vanaf seconde 1 lekker. Deze skate sneakers kosten 120 euro. Zowel verkrijgbaar in dames- als herenmaten.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, nike sb air max vapor

Vans Suède Oldskool skate sneakers

De meest klassieke skate sneakers vind je natuurlijk bij Vans. Ons favoriete model van 2018 is deze Vans Suède Oldskool, die in zowel dames- als herenmaten beschikbaar is. Kost je 90 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, vans

Han Kjøbenhavn x Airwalk

Oké, deze schoenen komen uit december 2017, maar zijn té nostalgisch om niet mee te nemen. Iedereen die deze trends op de middelbare school in de jaren 90 kent, weet dat Airwalk toen het summum was. Ontwerper Han Kjøbenhavn heeft de sneakers opnieuw ontworpen. Deze throwback skate sneakers zijn inmiddels afgeprijsd naar 85 euro.

skate sneakers, skateboardschoenen, 2018, airwalk

Meer vette sneakers uit 2018

  • 8 van de vetste collaboration sneakers uit 2018 (Lees meer…)
  • 8 van de vetste ugly sneakers uit 2018 (Lees meer…)
  • 8 witte pattas die jouw zomer gaan maken (Lees meer…)
  • Reageer op artikel:
    8 x de vetste ‘skate sneakers’ uit 2018
    Sluiten