A. de Jong
A. de Jong Sneakers 29 mrt 2019

UMBRO doet weer mee met vier nieuwe 90’s sneakers

Als er één merk jaren 90 ademt, dan is het UMBRO. We zien het merk uit Manchester alweer een tijdje terug in het straatbeeld, maar coole sneakers bleven achterwege. Nu is er de ARP-collectie, bestaande uit vier remakes van sneakers uit de 90’s.

ARP-collectie: 90’s sneakers

De gloednieuwe ARP-collectie (voluit Archive Research Project) bestaat uit veertien modellen. Allemaal dad sneakers, zoals dat tegenwoordig heet. Ons doet het vooral denken aan onze sportleraar op de middelbare school in de jaren 90. Maar we draven door in onze fantasie. Check de vier nieuwe modellen hieronder. Ze zijn per model verkrijgbaar in meerdere kleuren. Scrol naar beneden voor verkoopinformatie.

Umbro Neptune

umbro, arp, 90's sneakers

Umbro Runner Sneaker

umbro, arp, 90's sneakers

Umbro Bumpy Sneaker

umbro, arp, 90's sneakers

Umbro Expert Max Sneaker

umbro, arp, 90's sneakers

Alle kleuren en prijzen check je hier.

The #UmbroBumpy is back for Spring Summer ’19, in fresh new colours. Grab yours now, while stocks last on umbro.co.uk . . . . . #sneakers #sneakerheads #solecollector #soleonfire #nicekicks #streetwear #streetstyle #basementapproved #nicekicks #igsneakercommunity #fashion #sneakerholics #sneakerfiend #kickstagram #walklikeus #peepmysneaks #flykicks

8,284 Likes, 40 Comments – Umbro (@umbro) on Instagram: “The #UmbroBumpy is back for Spring Summer ’19, in fresh new colours. Grab yours now, while stocks…”

Meer Dad Sneakers

Al sinds 2018 zijn ze hot en in 2019 vallen ze nog steeds als rijpe appelen van de bomen. Het zijn grote sportschoenen die je vader vroeger droeg tijdens het grasmaaien. De ugly sneaker trend is terug te zien bij eigenlijk alle merken. Zo doet Nike met de Nike Air Max 95 en de Nike Air Max 97 (voor zowel mannen als vrouwen) een behoorlijke duit in het zakje. Ook Reebok, Adidas, New Balance en Puma komen met schoenen op de markt. Bekijk hier een overzicht ter inspiratie.

Reageer op artikel:
UMBRO doet weer mee met vier nieuwe 90’s sneakers
Sluiten